Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ;


ΠΟΙΑ...ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΔΩΡΑ" ΠΗΡΕΣ;-ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ!
Ένα...πουλάκι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μας εκμυστηρεύθηκε σημεία και τέρατα για το ταξίδι αναψυχής (;) του υπερπατριώτη Αρχηγού του Λαος,συνοδευόμενου μετά του γνωστού τηλεπλασιέ,στην Αμερικανική Ήπειρο πριν λίγα χρόνια.
Μετά λοιπόν την επίσκεψη στην Κούβα,όπου ο....

"κομμουνιστοφάγος" Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τον Κομαντάντε Φιντέλ Κάστρο,ακολούθησε στάση στη Νέα Υόρκη.
Εκτός από τις τετριμμένες συναντήσεις με την Ομογένεια και τα σουβλάκια στην Αστόρια (ΠΑΝΤΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ),ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η...κάθοδος του Προέδρου σε κάτι...υπόγεια!

Τι εννοούμε;Και ο πιο ανυποψίαστος καταλαβαίνει!
Σημειώστε ότι εκείνη την περίοδο το Λαος δεν είχε μπει ακόμα στη Βουλή,ενώ τα Μμε το χαρακτήριζαν "ακροδεξιό" και "φασιστικό",αποκλείοντάς το από κάθε εκπομπή τους.
Μετά λοιπόν από εκείνη την...υπόγεια εξερεύνηση,άρχισαν να καταφθάνουν "πακέτα" στην Αθήνα,ενώ οι μέχρι πρότινος είρωνες μεγαλοδημοσιογράφοι άρχισαν να παρακαλάνε τον Καρατζαφέρη και το alter ego του για συνεχείς παρουσίες σε πάνελ,προβολή των "θέσεων" του κόμματος,μέχρι και...κρεβατοκάμαρα στα στούντιο,για να μην κουράζονται οι "πατριώτες" στην εβδομαδιαία παρουσία τους σ'αυτά!
Τι άλλαξε λοιπόν ξαφικά;Μήπως τα Μμε...κατακλύστηκαν από πατριωτικές ιδέες ή αισθήματα...δημοκρατίας και πολυφωνίας;Μήπως συμφωνούσαν με τις σοφιστείες του απόφοιτου Δημοτικού Καρατζαφέρη;







Σαφώς όχι!Αλλά,όπως προαναφέραμε,η επίσκεψη στα...υγρά και σκοτεινά υπόγεια,ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ!
Χρηματοδοτήθηκε η προεκλογική καμπάνια και κυρίως,άρχισε η ευρύταταη προβολή του Λαος από τα Μμε,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ...ΥΠΟΓΕΙΑ.

Τι ακριβώς όμως είναι αυτά τα υπόγεια και γιατί τα ονομάζουμε έτσι ενώ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟΥΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
Σκεφτείτε το...και τα ξαναλέμε!
hellas-orthodoxy.blogspot
Διαβάστε περισσότερα...
13 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου