Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Αγαπητές φίλες και φίλοι Πιεριείς

Σε λίγες μέρες, στις 7 Νοεμβρίου, θα ψηφίσουμε για πρώτη φορά για το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Μια μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση γίνεται πραγματικότητα.

Οι τύχες της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας και της Πιερίας περνούν από το απρόσωπο αθηνοκεντρικό κράτος σε αιρετούς εκπροσώπους σας.Ο νέος θεσμός με τις ουσιαστικές αρμοδιότητες που του παρέχει ο Νόμος μπορεί να αλλάξει την αναπτυξιακή πορεία της Κεντρικής Μακεδονίας και της Πιερίας, από την στασιμότητα και την υποβάθμιση σε μια περιοχή με οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ευημερία για όλους τους πολίτες της.

Χρειάζεται όμως νηφάλια κρίση και σωστή αξιολόγηση των υποψηφίων.

Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, δεν έχουν θέση τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά η εγνωσμένη ικανότητα και η πρόταση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και του Νομού Πιερίας .

Σ’ αυτόν τον τόπο όλοι γνωριζόμαστε, ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία στη διαχείριση των δημόσιων υποθέσεων .

Έτσι και εγώ μετά τη μακροχρόνια παρουσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση , μετέχω τώρα στην προσπάθεια του συνδυασμού ΜΕΤΩΠΟ –ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ως Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Πιερίας. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα αξιοποιήσω όλες μου τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να καταστεί η ΠΙΕΡΙΑ τόπος αντάξιος των δυνατοτήτων και των προσδοκιών του Πιερικού λαού, που δυστυχώς μέχρι σήμερα έχει νιώσει απογοητεύσεις .

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης πρόκλησης, είναι η ώρα της Πιερίας.

Και σ’ αυτή τη μάχη θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου