Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012


Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: «ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ;»

Για «μαφιόζικα, αλήτικα και εκβιαστικά» χτυπήματα, μιλάει ο «ανενεργός» Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ευάγγελος Μειμαράκης, μετά τις αποκαλύψεις ότι μαζί με τα... φιλαράκια του Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό με 10δις ευρώ. Και στην συνέχεια ο κύριος Μειμαράκης, αντί να βγει και να λογοδοτήσει απέναντι στον ελληνικό λαό για τα αίσχη του, τις κομπίνες του, τις κλεψιές του, τις διαπλοκές του, τις....
μιζαδόρικες επινοήσεις του και τις παρακρατικές, όπως λένε, δραστηριότητές του, μαζί με τους δυο άλλους του τρίο μπελκάντο, απειλεί ότι « θα βγάλει το σακάκι και θα κατέβει στην αρένα».

Πόσο θρασείς, επικίνδυνοι, αδίστακτοι, εγκληματικοί και τραγικοί είναι κάποιοι τύποι, σαν τον κύριο Μειμαράκη, τον Βουλγαράκη, τον Λιάπη και πολλούς άλλους, που ανήκουν στις ίδιες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συμμορίες; Πόσο αφελείς είναι και οι έλληνες πολίτες, που τους εμπιστεύτηκαν να κυβερνήσουν από θέσεις υπουργών και άλλων αξιωμάτων, τα συμφέροντα αυτού του τόπου; Δυστυχώς, όπως είπε και ένας από τους αγνούς πολιτικούς (γιατί υπάρχουν αχνοί και τίμιοι), η σήψη η μπόχα και η διαπλοκή έχουν διακομματικό πρόσωπο. Που σημαίνει, ότι κανένα κόμμα δεν είναι αναμάρτητο, άσπιλο και αμόλυντο, στα όσα αμαρτωλά συνέβησαν και συμβαίνουν, σε βάρος του έλληνα φορολογούμενου, σε βάρος του έλληνα πολίτη.

Ιδιαίτερα, όμως, από τα πολιτικά στρατόπεδα της Νέας Δημοκρατίας και του Πασοκ, αναρίθμητες είναι οι περιπτώσεις σήψης και διαπλοκής στον δημόσιο βίο και αναρίθμητες είναι επίσης οι περιπτώσεις διαπλεκόμενων, νταβατζήδων, απατεώνων, τυχοδιωχτών, που πλούτισαν με βρώμικο χρήμα, από βρώμικες δουλειές, με βρώμικες συναλλαγές και παράνομες συναλλαγές, σε βάρος και πάλι, της χώρας και του λαού. Ευτυχώς, που (ιδιαίτερα) τα τελευταία χρόνια η Δικαιοσύνη, αλλά, και οι Δικαστικοί Λειτουργοί, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Μόνο έτσι θα ξεβρομίσει ο τόπος από τις λέπρες, τα παράσιτά και τα αποστήματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, που διέλυσαν την χώρα, και κατέστρεψαν τον λαό. Αλλά, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας δεν είχε την τύχη, να έχει ικανούς πρωθυπουργούς και έντιμους πολιτικούς.

Αν δεν υπήρχε δικαιοσύνη, και το ΣΔΟΕ, ούτε η υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ούτε βατοπέδι, ούτε ζίμενς, ούτε οι αλκαπόνηδες (Λιάπης, Μειμαράκης, Βουλγαράκης), αλλά ούτε και τόσες άλλες υποθέσεις θα είχαν ξεβρομίσει μέχρι σήμερα. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε, ότι οι υπηρεσίες αυτές έχουν πολύ δουλειά ακόμα.

Γι΄ αυτό κύριε Μειμαράκη, «ανενεργέ» πρόεδρε της Βουλής και νεόεδισεκατομμυριούχε, ας αφήσουμε τα νταβατζηλίκια και τις ... μαγκιές και ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Διότι αν, τελικά, αποδειχθούν όλες οι κατηγορίες σε βάρος σας, θα έχετε την τύχη του Τσοχατζόπουλου, κι’ αφήστε τα δάκρυα, τους λυγμούς, και τα μοιρολόγια. Αυτά είναι για τα δημοσιογραφάκια που ταΐζετε και ποτίζετε, τακτικά για μην πω καθημερινά, όπως ακούγεται στην δημοσιογραφική πιάτσα. Και φυσικά, την ίδια μοίρα με εσάς, θα έχουν και άλλοι αλκαπόνηδες της συμμορίας των δις ευρώ. Και μαλιστα, όπως σοφά είπε κάποιος, όλοι μαζί θα προαυλίζεστε στον Κορυδαλλό. Με αγάπη και εκτίμηση Γιάννης Κανελλάκης. Θα τα ξαναπούμε.

http://www.agioritikovima.gr            Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου