Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Άρθρο της Βούλτεψη με πολλές αιχμές

Πρώτη καταχώρηση: 26/06/2013 - 12:36
Τελευταία δημοσίευση: 12:36Πολιτική
Άρθρο της Βούλτεψη με πολλές αιχμές
Άρθρο της Βούλτεψη με πολλές αιχμές

Με ένα άρθρο της το οποίο αναφέρει συνεχώς την λέξη "αξιοπρέπεια" εμφανίζεται δυναμικά σήμερα η Σοφία Βούλτεψη μετά την παραίτησή της από υφυπουργός Υγείας
Διαβάζοντας το κείμενο, είναι εμφανές πως η κυρία Βούλτεψη δίνει την δική της απάντηση σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες και στα σενάρια της κόντρας της με τον νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.


Διαβάστε το άρθρο της:

"Συνηθίζουμε να επαναλαμβάνουμε – με τρόπο που πλέον κινδυνεύει να καταλήξει σε κλισέ – ότι η οικονομική κρίση που ζούμε είναι απότοκος της ηθικής κρίσης.

Δεν είναι κλισέ.

Είναι το παν.

Αξιοπρέπεια, ήθος, αυτοσεβασμός, φιλότιμο.

Δηλαδή, αγάπη για την Πατρίδα.

Είναι βέβαιο ότι αν ξαναβρούμε όλοι την αξιοπρέπειά μας, θα βρούμε και όλα τα άλλα.

Θα είναι η πιστοποίηση της κοινής προσπάθειας για χάρη του κατά Αριστοτέλη Κοινού Καλού.

Θα προχωρήσουμε μπροστά, θα δουλέψουμε όλοι μαζί, θα δημιουργήσουμε επιτέλους έσοδα για τη χώρα, θα υπηρετήσουμε πραγματικά το δημόσιο συμφέρον.

Με όπλο την αξιοπρέπειά μας, με οδηγό τη συνείδησή μας και με την καρδιά γεμάτη από ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα μας και την παράταξη την οποία υπηρετούμε – ο καθένας τη δική του παράταξη, αλλά η Πατρίδα είναι δική ΜΑΣ.

Με λογισμό και μ’ όνειρο…

Πολλά είναι τα δεινά που έζησε ο λαός μας στην μακρά ιστορική του διαδρομή.

Στάθηκε όρθιος και ξεπέρασε τις δυσκολίες μόνο όταν ενωμένος ύψωνε το ανάστημά του στις δυσκολίες, όταν το «όχι» του είχε νόημα και απέβλεπε στο Κοινό Καλό, όταν έβαζε την αξιοπρέπειά του πάνω απ’ όλα.

Αυτή η ανάγκη υπάρχει και σήμερα.

Η ανάγκη για μια μεγάλη επιστροφή στην εθνική αξιοπρέπεια, που θα περάσει μέσα από την διαφύλαξη της προσωπικής αξιοπρέπειας του καθενός και της καθεμιάς…"

Πηγή άρθρου: elzoni.gr          pigi  enikos.gr
εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου