Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

ΒΡΟΧΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΡΟΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟ, ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΙΜΙΛΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ι. ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗ, Β. ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΕ -6- ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΦΑΛΣΟΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ...

- ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΙΜΙΛΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΜΕΡΗ.


ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.


--ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ-- ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΒΑΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΓΙΑ 48-ΩΡΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΥΟ ΑΘΩΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, ΣΤΙΣ 17/2/2012 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1/11/2012 ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΟΜΙΜΕΣ" ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ... "ΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..." ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΥΤΕΣ "ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ"...


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ά ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΙΚΕΣ "ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ".

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ. 


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΥΜΙΑΚΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ, ΤΣΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΕΝΤΖΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΕΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.


ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΕ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΣΑΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.


- ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ Ι. ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΕΔΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΑΜΟΥΖΑ.


- ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.


ΠΕΝΤΕ (5) ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ Η ΚΑ ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.


ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ Ο Β. ΖΗΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


- Η ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.


ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΣΤΟΣ...


ΕΠΙΣΗΣ:


- ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΧΑΜΟΥΖΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΟΜΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕ.
ΟΥΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΔΕ ΤΗΣ ΚΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΧΑΜΟΥΖΑ.


ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΚΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΚΩΝ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΤΟΥΖΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ, ΑΙΜΙΛΙΑΣ-ΣΟΦΙΑΣ ΜΕΡΗ, ΜΑΡΙΑΣ-ΣΟΦΙΑΣ ΒΑΙΤΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΛΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΞΑΦΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ, ΔΙΟΙΚ. ΑΣΤΥΝ. ΣΥΜΗΣ Κ.Ά...


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου