Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ!

ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2014 καταφθάνει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας και αρχιτέκτονας του νεο-οθωμανισμού, Αχμέτ Νταβούτογλου, για να συμμετάσχει στο κοινό, ελληνοτουρκικό υπουργικό συμβούλιο(!!!)

Την ίδια στιγμή που πραγματοποιείται μια νέα επέκταση της εισβολής στην Κύπρο, με την έμπρακτη αμφισβήτηση της κυπριακής ΑΟΖ· την ίδια στιγμή που η Τουρκία βρίσκεται στο αποκορύφωμα της επεκτατικής της δραστηριότητας, προωθώντας τα σχέδιά της στην Συρία, και ευρύτερα στην Μέση Ανατολή και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον κουρδικό λαό· την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε απομόνωση σε ολόκληρη την περιοχή, τότε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επιλέγει να συμμετάσχει σ’ ένα ακόμη στιγμιότυπο «ελληνοτουρκικής φιλίας».

Μόνο που, μετά και τα τελευταία γεγονότα στην Κύπρο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν εισέλθει για μια ακόμα φορά σ’ ένα νέο στάδιο: Πλέον, η τουρκική κυβέρνηση δεν επιδιώκει να επιβάλει τα συμφέροντά της δια της «φιλίας» αλλά δια των εκβιασμών και της ανοιχτής επιβολής. Γι’ αυτό τον λόγο, το κοινό ελληνοτουρκικό συμβούλιο δεν είναι απλώς μόνον ένα ακόμη πυροτέχνημα «φιλίας», αλλά επί της ουσίας η πρώτη συνάντηση του νεο-οθωμανού περιφερειακού δυνάστη, που αμφισβητεί ανοικτά το καθεστώς του Αιγαίου και απειλεί τη Θράκη, με την ελληνική «διοίκηση».

Αποτελεί σκάνδαλο η συνάντηση των υπουργικών συμβουλίων των δύο χωρών, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Κύπρου και δεν διεξάγονται κοινές συναντήσεις των υπουργικών συμβουλίων Ελλάδας-Κύπρου, όπως θα έπρεπε!

Οι εξελίξεις έχουν προχωρήσει πάρα πολύ για να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Πλέον, στην ευρύτερη περιοχή, από την μία πλευρά, υπάρχουν όλοι εκείνοι που επιδιώκουν το χάος και την αποσταθεροποίηση, τον «πόλεμο των πολιτισμών» και την ενίσχυση του Ισλαμικού Χαλιφάτου, ως «εργαλείο» για να στήσουν την νέα αποικιακή φυσιογνωμία της Μέσης Ανατολής και, από την άλλη, είναι το στρατόπεδο των απειλούμενων, που κινδυνεύουν να γνωρίσουν μια νέα μακρά περίοδο υποδούλωσης.

Σ’ αυτήν την μοίρα βρίσκονται οι Κούρδοι, οι Παλαιστίνιοι, και βέβαια εμείς, οι Έλληνες στην Ελλάδα και την Κύπρο –καθώς οι νέο-οθωμανοί θεωρούν την μνημονιακή καταβύθιση της χώρας μας, και την μεταβολή της σε αποικία χρέους, ως την μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσουν την δορυφοροποίησή της στην σφαίρα επιρροής τους.

Ο ελληνικός λαός ή θα αγωνιστεί για την αυτοδιάθεσή του ενάντια στην διπλή επιβολή που ασκούν Δύση –Αμερικάνοι και Γερμανοί– και Νεο-οθωμανική Τουρκία ή θα βρεθεί μπροστά στο φάσμα μιας τελεσίδικης ιστορικής συρρίκνωσης. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.

Γι’ αυτό και καλούμε όλους να διαδηλώσουμε ανοικτά ενάντια σε αυτή τη σκανδαλώδη «επίσκεψη», ιδιαίτερα τη στιγμή που πραγματοποιείται.



ΕΞΩ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΕΞΩ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5:30 μμ.



ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου