Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Aλεξόπουλος-Μπούκουρας: Ο βίος και η πολιτεία τους μοιάζει με τη ζωή και το τέλος του Ιούδα του Ισκαριώτη. Από “ψευτοπαλληκαράδες”, πουλημένοι- Να δούμε που θα βρουν σκοινί να “κρεμαστούνε”

Δημοσιεύθηκε: 23/12/2014 13:08
alexopoulos-boukouras4

Και οι δύο από σήμερα περνούν στην ιστορία του Κοινοβουλευτισμού σαν ψευτοπαλληκαράδες που τους μάζεψε η Χρυσή Αυγή για τις “βρώμικες δουλειές”, προφυλακίστηκαν σαν παλιόπαιδα του Κοινοβουλίου και επανέκαμψαν για να στηρίξουν τον Σαμαρά στις παρακρατικές βρωμοδουλειές του.
Δείτε μερικά στοιχεία από την λαμπρή προσωπικότητα τους:
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Νομό Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας προκαλεί φανερά τα τελευταία χρόνια, καθώς εμφανίζεται συχνά σε συμπλοκές με αντιεξουσιαστές, αστυνομικούς, δημοσιογράφους και απλούς πολίτες. Πριν από λίγες ημέρες, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο φρουρός του Ευστάθιου Μπούκουρα, καθώς εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι πατέρας τριών παιδιών και οδηγός, χωρίς όμως να έχει δίπλωμα αυτοκινήτου. Εχει δηλώσει ότι οδηγεί από 16 χρόνων χωρίς δίπλωμα με το επιχείρημα «στην Ελλάδα ζούμε!». Ενα ιστορικό της δραστηριότητάς του εκτός Κοινοβουλίου αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι ο 38χρονος βουλευτής δεν διστάζει να χειροδικήσει και να γρονθοκοπήσει, να υιοθετήσει δηλαδή πρακτικές γνήσιου ναζί.
30/7/2012: Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ε. Μπούκουρας μαζί 20 μέλη του κόμματος, σύμφωνα με καταγγελίες, ασκούν σωματική βία εναντίον του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού, σε πυρκαγιά στην περιοχή των Εξαμιλίων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτίθεται στον Αλέκο Πνευματικό και τον ρίχνει στο έδαφος μπροστά σε πλήθος κόσμου.
23/8/12: Είναι επικεφαλής της ομάδας συγκεντρωμένων χρυσαυγιτών, που, προσπαθώντας να εμποδίσουν τις κλούβες της Αστυνομίας, οι οποίες μεταφέρουν τους μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου, προκαλούν επεισόδια και συμπολοκές με άνδρες των δυνάμεων καταστολής.
8/7/2013: Κατά την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο και ενώ γίνονται επεισόδια, ο Ευστάθιος Μπούκουρας καταγγέλλεται ότι βγάζει όπλο και πυροβολεί 4 φορές στον αέρα.
9/7/2013: Η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει να αρθεί η ασυλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή και Ευστάθιου Μπούκουρα. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Γερμενή τάσσονται 208 βουλευτές, κατά 2 – ενώ υπάρχει και μία λευκή ψήφος. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Μπούκουρα, τάσσονται 207 βουλευτές, κατά 1, δύο βουλευτές δηλώνουν «παρών», ενώ υπάρχει και μία λευκή ψήφος. Ο Ευστάθιος Μπούκουρας κατηγορείται για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία.
28/9/2013: Εξω από τη ΓΑΔΑ, την ώρα που το συνεργείο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων καταγράφει τα τελευταία γεγονότα για τη Χρυσή Αυγή, προκαλείται ένταση. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας και Αρτέμης Ματθαιόπουλος (βουλευτής Σερρών) επίθενται στο συνεργείο. Ο πρώτος μάλιστα, εκτός από απειλές, χτυπάει και το φακό της κάμερας.
 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος μπήκε στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά στα 41 του χρόνια και μάλιστα εντελώς απρόσμενα, όπως δήλωσε ο ίδιος.
«Αισθάνομαι παιδί του λαού, γιατί πάντα υπήρξα σκληρά εργαζόμενος. Δουλεύω από πολύ μικρός όταν ξεκίνησα βοηθώντας τον πατέρα μου στο κατάστημα με άλευρα και ζωοτροφές.
Η δουλειά εδώ είναι πράγματι σκληρή γιατί εκτός από το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα έχει και μεγάλο τρέξιμο στα χωριά, αλλά και στα σπίτια της πόλης για τη διανομή των προϊόντων. Έχει δηλαδή και πολλά δρομολόγια. Από το μαγαζί αυτό ζουν σχεδόν δύο οικογένειες, όμως τώρα τελευταία λόγω κρίσης τα πράγματα δεν πάνε καλά και έχουμε πτώση του τζίρου γύρω στο 50% με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα.
Τώρα το πώς βρέθηκα να είμαι βουλευτής, ούτε καλά- καλά και εγώ το συνειδητοποίησα ακόμα καθώς και για μένα ήταν μια έκπληξη που δεν περίμενα! Η Αθήνα δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει λίγο, καθώς η ζωή μου αλλάζει και θα είμαι μακριά από τους φίλους μου, τους ανθρώπους της γειτονιάς, αλλά και από το αγαπημένο μου χόμπι που είναι το ψάρεμα.
Βέβαια η δουλειά δεν είναι ντροπή και είμαι περήφανος που στη ζωή μου κουβάλησα και κουβαλώ τσουβάλια και όταν έρχομαι από την Αθήνα θα βγάζω το κουστούμι και θα ξαναφοράω τα αλευρωμένα ρούχα, βοηθώντας τον πατέρα μου» έχει δηλώσει προσθέτοντας ότι προέρχεται από κεντρώα οικογένεια.
Είμαι από οικογένεια κεντρώων
«Στη Χρυσή Αυγή εντάχθηκα το 1996 και κατάγομαι από κεντρώα οικογένεια. Όσο για τα περί ”ναζισμού”, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μένα και την οικογένειά μου. Ο παππούς μου, Ελευθέριος Αλεξόπουλος, συνελήφθη σε ηλικία 33 χρόνων έπειτα από ενέδρα, το 1944 στη Γιάννουλη γιατί μετέφερε εφόδια και τρόφιμα στους αντάρτες.
Οι Γερμανοί προς παραδειγματισμό τον κρέμασαν στην πλατεία του χωριού, αφήνοντας το πτώμα του να αιωρείται για έξι ημέρες. Όσο για τους φίλους μου, αυτούς δεν τους κρίνω από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλλά από τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους και για μένα αυτά είναι που μετράνε. Και βέβαια έχω αριστερούς φίλους και όπως καταλαβαίνεις πέφτει και άγριο δούλεμα εκατέρωθεν… Αλίμονο αν έβαζα ταμπέλα στους ανθρώπους. Πάντως σαν νέος βουλευτής ήδη έχω αίτημα για το πρώτο ρουσφέτι. Είναι από τον 12χρονο γιο μου που μου ζητάει επίμονα να του πω πότε θα του αγοράσω καινούριο κινητό!!!».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για «Ιούδα προδότη». Δήλωσε πως ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος είναι «άνθρωπος ευτελούς αξίας» και πρόσθεσε με νόημα «είναι πολλά τα λεφτά». Σήμερα με επιστολή την οποια υπογράφουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο κύριος Χρυσοβαλάντης χαρακτηρίζεται άθλια και προδοτική.
(Τα βιογραφικά είναι από καθεστωτικά μέσα)
Εμείς ένα λέμε επειδή κάποια σχέση έχουμε με τη ιστορία αλλά και το παρελθόν της ιστορίας. Ο Ιούδας βρήκε μια ελιά και κρεμάστηκε. Αυτοί να δούμε που θα αφήσουν το σαρκίον τους. Μιλάμε βέβαια για την κοινωνική απαξίωση και όχι για την φυσική τους.

 pigihttp://www.makeleio.gr/?p=237773

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου