Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

"ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ" ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΒΟΥΛΗ.!!!


"ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ".......

Στην Ελλάδα οι δίκαιοι έχουν με το μέρος τους το δίκαιο και οι ισχυροί τη δικαιοσύνη!!!Για δεύτερη φορά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επικύρωσε το αυτονόητο και καταδίκασε την Ελλάδα.
Τούτο δε με αφορμη την προσφυγή που κατεθεσε στο Ευρωπαικο Δικαστήριο, ό Πολυχρόνης Συγγελίδης π. συζυγος της Μιλένας Αποστολάκη, δεδομένου ότι ο Συγγελίδης είχε καταθέσει αγωγή σέ Ελληνικό Δικαστήριο κατά της συζύγου του.
Ομως οι τριακόσιοι, κατά τη συνήθη συντεχνιακή λογική τους, αρνήθηκαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας της κ. Αποστολάκη, παρά το γεγονός ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείτο είναι παντελώς άσχετο με τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα.
Απεφάνθη λοιπόν , ότι :
" Δεν νοείται σε δημοκρατικη χώρα το 2ο1ο, να μην... αίρεται η βουλευτική ασυλία..!!!
ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ....
Χαρακτηριστικο παράδειγμα συντεχνιακης αντίληψης των βουλευτών -και όχι μόνο- , είναι η περίπτωση του "Ζητωπατριώτη" βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιώτη ...
Διότι αν υποθέσουμε ότι οι βουλευτές ενάγονται ή μηνύονται γιά "κοινά αδικήματα", ο ευτραφής εσχάτως βουλευτής Αιβαλιώτης κατηγορήθηκε από τον Εσαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών , γιά το πλέον ...ατιμωτικό αδίκημα.!!!
Τον εκήρυξε..Ανυπότακτο διαρκείας.!!!
Καί όμως αντί να δικασθεί, η βουλη αρνήθηκε την άρση της ασυλίας του , ακόμη και γιά τον αρνήσαντα να υπηρετήσει την πατρίδα του....
Τό δε τραγελαφικό, ότι ο ευτραφής Αιβαλιώτης , έχει και το θράσος από πάνω να μιλάει γιά Πατρίδα, αξιοκρατία, διαφάνεια και ηθική στο δημόσιο βίο..
Δέν έχει σημασία πού γιά να φαίνεται ότι τα λέει "απ'΄εξω", του κρατάνε πίσω από τις κάμερες... χαρτόνια με μεγάλα γράμματα,!!!
Λίγοι το ξέρουν και λιγότεροι το καταλαβαίνουν....
0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου