Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

ΑΡΝΕΙΤΑΙ να αφήσει το γραφείο του στη Bουλή ο Μητσοτάκης - Τι λένε οι πρώην πρωθυπουργοί στο αίτημα της Κωνσταντοπούλου;

Την πρόθεσή του να μην παραδώσει το γραφείο που διατηρεί στη Βουλή εξέφρασε ο...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην απαντητική του επιστολή προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Η πρόεδρος της Βουλής, κατά την αντιπαράθεσή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της «έξωσης» των πρώην πρωθυπουργών, γνωστοποίησε τις απαντητικές επιστολές που έχει λάβει για αυτό το ζήτημα.

Οπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επικαλείται την κοινοβουλευτικού του ιστορία και της ζητά να αναθεωρήσει την απόφασή της. Ο Κώστας Σημίτης της υπενθυμίζει στην επιστολή του ότι έχει υπάρξει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και θέτει την πρόεδρο της βουλής προ των ευθυνών της για την επιλογή της να αλλάξει γραφείο. Οσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, της απάντησε ότι είναι διατεθειμένος να παραδώσει το γραφείο του, αλλά ζητά να του παραχωρηθεί άλλος χώρος.

«Εχω ζητήσει να απομακρυνθούν από τα κτίρια της βουλής, μη σχετιζόμενα με οποιονδήποτε τρόπο εδώ και πάρα πολύ καιρό με το κοινοβούλιο πρόσωπα. Ειδικότερα όταν πληροφορήθηκα ότι διατηρούν γραφεία σε κτίρια της Βουλής η Μαρία Δαμανάκη και ο Θεόδωρος Πάγκαλος και είχα την ενημέρωση από τον αποχωρούντα γενικό γραμματέα ότι έχουν απομακρυνθεί. Πληροφορούμαι από ΜΜΕ ότι δεν έχουν απομακρυνθεί και τώρα εξετάζουν να απομακρυνθούν. Ολα αυτά καταδεικνύουν ότι και μέσα στο κοινοβούλιο κάποιοι έχουν δημιουργήσει ένα προνομιακό καθεστώς καστών και βαρονιών», είπε ακόμη η κ. Κωνσταντοπούλου για το ζήτημα.

  ΣΧ.  ΤΣΙΦΛΙΚΙ  ΣΑΣ  ΤΕΛΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΤΙΡΙΟ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ.
ΔΡΟΜΟ  ΟΛΟΙ  ΑΠΟ  ΕΚΕΙ  ΜΕΣΑ...ΤΙ  ΘΑ  ΠΕΙ  ΠΡΩΗΝ?????????????

Ο  ΛΑΟΣ   ΠΕΙΝΑ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ  ΘΕΛΟΥΝ  ΑΚΟΜΗ  ΤΑ  ΤΖΑΜΠΑ  ΤΟΥΣ..

ΟΥΣΤ  ΑΠΟ  ΕΔΩ   ΠΑΛΙΟΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ  ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΑ......

           ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου