Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
salvini2
Ο ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς της Ιταλίας Μ.Σαλβίνι – εφιάλτης για τις Βρυξέλλες και ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών –  έστειλε μήνυμα για τα Χριστούγεννα, «γκρεμίζοντας» για άλλη μία φορά την πολιτική ορθότητα και προκαλεί πανικό σε όσους κάνουν πόλεμο ενάντια στην Χριστιανοσύνη και τις παραδόσεις.
Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που δέχεται και τόσο μεγάλο πόλεμο από ΜΜΕ που είναι κατευθυνόμενα, αλλά και από την ελίτ της της ΕΕ.
«Αυτές τις ημέρες, ας σκεφτόμαστε αυτούς που δεν έχουν κανέναν σε αυτό τον κόσμο, αυτούς που υποφέρουν και αυτούς που δουλεύουν. Να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους που περνάνε δύσκολες ημέρες, αλλά ελπίζουν ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Kαλά Χριστούγεννα σε όλους, φίλοι μου!» έγραψε χαρακτηριστικά στο τουίτερ.
Το σημαντικότερο δε είναι, ότι στο μήνυμά του, υπάρχει και η εικόνα του Σταυρού. Λίγοι πολιτικοί στις μέρες μας, έως και ελάχιστοι υπερασπίζονται το σύμβολο της Χριστιανοσύνης.
Δείτε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:  pigi      http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου