Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Έσπειραν την διχόνοια! Έλληνες σε ρόλους “σπιούνων” και “ρουφιάνων”: Ηλιούπολη: Φώναξε την αστυνομία για παράνομη λειτουργία και τελικά ήταν… cd του Χριστόδουλου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1

Σκηνικά ελληνικής τρέλας και παράνοιας με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό σημειώθηκαν ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου στον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, όλα ξεκίνησαν το πρωί της αναστάσιμης μέρα, όταν κάτοικος της περιοχής που περνούσε έξω από την εκκλησία άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία.
Η λειτουργία που ήταν… cd του Χριστόδουλου!
Φανερά εκνευρισμένη και χωρίς να δείξει κανέναν σεβασμό στον ιερό χώρο η γυναίκα εισέβαλε στο εσωτερικό και άρχισε να φωνάζει δυνατά “Έχετε λειτουργία…Έχετε λειτουργία… την αστυνομία”. Φυσικά στον ιερό ναό δεν πραγματοποιούνταν καμία Θεία λειτουργία εκείνη την ώρα, το μόνο ακούγονταν ήταν ένα cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.
Στο χώρο μάλιστα εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν κανένας πιστός πέρα από τους ανθρώπους του ναού που προετοίμαζαν τα πάντα για την βραδινή Αναστάσιμη Λειτουργία. Η γυναίκα αν και δεν άργησε να καταλάβει το λάθος της, ωστόσο όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε, αλλά πήγε και υπέβαλλε καταγγελία με αποτέλεσμα στο ναό να εμφανιστούν αστυνομικοί του Α.Τ Ηλιουπόλεως.
Στην καταγγελία της φυσικά και δεν ανέφερε για το cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί, μετά την συνομιλία που είχαν με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, έγραψαν την αναφορά τους κι έφυγαν.
Καταγγελία έκανε στην συνέχεια και ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του ατόμου που προέβη στην κακόβουλη πράξη με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου