Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

 

Σ.Ε. του Κινήματος "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" Πιερίας: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ

 

Η Σ.Ε. του Κινήματος "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" Πιερίας, με αφορμή την εντολή ανάκλησης της προσωπικής φρουράς του δημοσιογράφου και Προέδρου του κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» Γιώργου Τράγκα, προβαίνει ομόφωνα στην ακόλουθη βαρυσήμαντη δήλωση:

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αποσύρθηκε από χθες το απόγευμα... 

 

 

η ασφάλεια του Γιώργου Τράγκα η οποία έχει δοθεί από την εποχή που τοποθετήθηκε βόμβα στο αυτοκίνητο (εποχή Σημίτη) και απελάθηκαν εν μέσω της νυκτός οι Αλβανοί δράστες.

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον υπουργό Δημόσιας τάξεως κύριο Χρυσοχοΐδη απεσύρθησαν ακαριαία οι δυο αστυνομικοί, ενώ τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα μετά την μήνυση Σκέντζου είχαν ζώσει το σπίτι του ένοπλοι, μακρυμάλληδες κουκουλοφόροι.

Η οικογένεια του δημοσιογράφου και Προέδρου του κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» εκφράζει φόβους τόσο για τη ζωή του όσο και των μελών της οικογένειας του.

Οι φόβοι αυτοί εντείνονται από δημοσιεύματα και ψιθύρους ότι «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ» του υποκόσμου επικοινωνούν τις τελευταίες ημέρες με ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εντολή του πρωθυπουργού δόθηκε ενώ ο Γιώργος Τράγκας έχει λάβει από την αστυνομία απόρρητο έγγραφο που λέει ότι: «Στο πρόσωπο του αναγνωρίζονται ανάγκες για ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας»


Ο Πρωθυπουργός οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια.

Η περίπτωση δεν αφορά μόνον τον Γιώργο Τράγκα, την οικογένειά του και το κίνημα μας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Είναι ζήτημα λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και προστασίας των δικαιωμάτων των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Όλα τα παραπάνω αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς τις τελευταίες ημέρες - και πάλι με ευθύνη του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ- έχει πυροδοτηθεί το πολιτικό κλίμα.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα διαδηλώσεων - ακραίων εκδηλώσεων και εμπρηστικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο που έχουν ως αφορμή τους χειρισμούς στην υπόθεση Κουφοντίνα και ως αιτία τις συνθήκες ανελευθερίας επί μακρόν για το σύνολο του πληθυσμού.

Αρχηγοί κομμάτων, πολιτικά πρόσωπα, εκδότες, δημοσιογράφοι, οι οικογένειες και οι συνεργάτες τους ξαναμπαίνουν στο στόχαστρο αφρόνων κι ενώ η κρατική ασφάλεια θα έπρεπε να ενισχύσει την προστασία τους κάνει ακριβώς το αντίθετο και είτε την αποδυναμώνει, είτε την εξαφανίζει.

Τα ερωτήματα είναι εύλογα για κάθε πολίτη.
Το παράδοξο δεν είναι μόνον πολιτικό ή διοικητικό αλλά αφορά τις ίδιες τις ζωές όλων των παραπάνω. Κυρίως όμως αφορά τα ιερά κι απαράβατα δημοκρατικά πολιτικά δικαιώματα των Ελεύθερων Ανθρώπων να ιδρύουν πολιτικά κόμματα, να δρουν συλλογικά, να κρίνουν και να κατακρίνουν την κυβέρνηση. Ασφαλώς και να παρεμβαίνουν και να διεκδικούν εν τέλει την ψήφο του λαού.

Οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοκρατικοί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν δημόσια και να ζητήσουν προσωπικά από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει δημόσια.

Ο Γιώργος Τράγκας έπαψε να είναι στόχος της τρομοκρατίας;;;

Όχι φυσικά λέμε εμείς. Επομένως θέλετε να τον κλείσετε το στόμα, άρα είστε ιδεολογικά αυταρχικοί και αντιδημοκρατικοί, ή να δολοφονηθεί και να το παρουσιάσετε σαν "ατύχημα" για να επωφεληθείτε πολιτικά παραπλανώντας την κοινή γνώμη, όπως συνέβη το 1989 με τον Παύλο Μπακογιάννη. Δηλαδή επήλθε τότε στον κόσμο φανατισμός, πολιτική πόλωση και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, επειδή ταυτίσατε την 17 Νοέμβρη του ιδεολογικά τρομοκράτη Κουφοντίνα η οποία ανέλαβε την ευθύνη, με το ΠΑΣΟΚ.

Επ' ευκαιρία ρωτάμε και πάλι ευθέως τον Πρωθυπουργό και τον εξολοθρευτή της 17 Νοέμβρη Υπουργό Π.Π. κ. Χρυσοχοΐδη να μας απαντήσουν δημόσια τι γίνεται με την εξιχνίαση της παρ'ολίγον δολοφονίας του απροστάτευτου, αντι-Μητσοτακηκού δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" Πιερίας δηλώνουμε ομόφωνα ότι

η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ
ούτε εκβιάζεται,

ούτε εκφοβίζεται,
αντιθέτως, προστατεύεται!

ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.: https://crashonline.gr/paraskinio/1483714/to-maksimou-schediazei-dolofonia-tou-giorgou-tragka-engrafa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου