Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ

Πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

του Δημ. Συμβούλου Τζήκα Δημητρίου

Με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία και την καταστροφή που υπέστη ο δρόμος Κατερίνης Ελασσόνας, γνωστός ως ΑΞΟΝΑΣ 13, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πέτρας κ. Τζήκας Δημήτριος κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της 27ης Οκτωβρίου 2009, την πρόταση να συζητηθεί το θέμα της διεκδίκησης της κατασκευής του οδικού αυτού άξονα σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Τζήκας Δημήτριος ζήτησε από το Δήμο Πέτρας μέσα από μια ομόφωνη απόφαση να ηγηθεί μιας συντονισμένης εκστρατείας προβολής και ενημέρωσης της κοινής γνώμης, των μέσων ενημέρωσης, αλλά και των αρμοδίων αρχών, για τη μεγάλη σημασία αυτού του έργου όχι μόνο στην ολοκλήρωση του οδικού άξονα της χώρας αλλά και στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.

Στο πλαίσιο της διεκδίκησης, τόνισε ο κ. Τζήκας, μπορεί να ενταχθούν και δυναμικές κινητοποιήσεις, όπως μαζικές συγκεντρώσεις, συμβολικοί αποκλεισμοί, ανάρτηση αεροπανό, διανομή φυλλαδίων στους οδηγούς και πολλές άλλες.

Πρέπει κάποτε επιτέλους οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις να γίνουν πράξη.

Η πρόταση έγινα αποδεκτή από το δήμαρχο Πέτρας κ. Θωμά Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε ότι για το θέμα αυτό θα ζητήσει και την υποστήριξη όλων των βουλευτών του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου