Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Δευτέρα, Δεκέμβριος 21, 2009

"Κύριε Καστανίδη! Πάρε μέτρα κατά της παραδικαστικής χούντας

http://www.kentri.gr/

"Οι πρωτοφανείς καταγγελίες του αρχαιότερου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου, αποτελούν ισχυρό ράπισμα στην υποκρισία περί δήθεν ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης.
Καταγγελίες για την ύπαρξη μηχανισμών στη δικαιοσύνη που ευνοούν ημέτερους και διώκουν ανυπάκουους στα κελεύσματά τους δικαστές, έχουν γίνει κατά καιρούς πολλές.
Είναι όμως η πρώτη φορά που ένας ανώτατος δικαστής καταγγέλλει σκληρούς παραδικαστικούς μηχανισμούς, στο ανώτατο ποινικό δικαστήριο της χώρας, που παρεμβαίνουν απροκάλυπτα να προστατεύσουν έναν θρασύ νεαρό πρωτοδίκη που διώκεται ποινικά και πειθαρχικά.

Είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που ανέθεσαν στον εκλεκτό τους, να χειριστεί ως ειδικός ανακριτής το σκάνδαλο Siemens, σύμφωνα με τις δικές τους οδηγίες και επιδιώξεις.
Οι καταγγελίες του κ. Παπανικολάου θα έπρεπε να είχαν προκαλέσει σεισμό και την άμεση επέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης.
Το γεγονός ότι ούτε τα ΜΜΕ δεν αξιολόγησαν τις συγκλονιστικές καταγγελίες του ανώτατου δικαστή ως το μείζον θέμα των ημερών, δείχνει ότι η παραδικαστική χούντα, που γιγαντώθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, διαπλέκεται με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
Είναι στις αρμοδιότητες του υπουργού της Δικαιοσύνης να διατάξει τη διενέργεια πειθαρχικής και ποινικής εξέτασης επί των καταγγελιών του α΄ αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. "
Share/Save/Bookmark

Ποιοι είναι οι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Οι παπατζήδες , της πολιτικής , της οικονομίας, των celebrity, του αθλητισμού, και της ¨πουτάνας" της Κοινωνίας...είναι εδώ..(Επιτρέπεται η αντιγραφή όλων των ποστ ...ελεύθερα , αβίαστα , αβάδιστα, αβασάνιστα copy-paste.Εικόνες επεξεργασμένες ή με κείμενα είναι απλά σατιρικές και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα) Για τα παλιά ποστ επισκεφθείτε το http://bollywood-Greece.blogspot.com/ http://bollywood-gr.blogspot.com/ Εχετε blog ή θέλετε να προτείνετε ένα blog ή τα "χώνετε" από blogs, ρίξτε και αυτό στο mailκαι μεις θΑ ΤΟ"ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ" Για οτι θέλετε να γράψουμε , να απαντήσετε κλπ bollywood.gr@gmail.com Σχολιάστε ελεύθερα κάτω απο τα σχόλια, ο έλεγχος γίνεται μόνο για να μην αναφέρεστε σε προσωπικά δεδομένα (κύρια μη δημοσίων προσώπων) ή ακραίες υβριστικές φράσεις....Σε μας "χώστε τα" τα ανεβάζουμε αβλεπί!! Aν όμως η πολυαγαπημένη μας google αποφασίσει να μην μας φιλοξενεί άλλο έχουμε ενεργοποιήσει το http://papatzides.wordpress.com/ Αχρείαστο να είναι! Για καλο και για κακό βάλτε το στα αγαπημένα σας και κατευθείαν εκεί...Τώρα εκεί έχουμε σε rss ενημέρωση όλα τα τρέχοντα ποστ! Αλλωστε δεν χανόμαστε ! Τα πάντα στο internet είναι ένα κλικ μακρυά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου