Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Θεσ/νικη: Έμμεσες βολές κατά Μπουτάρη από το γραμματέα της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ

Θεσ/νικη: Έμμεσες βολές κατά Μπουτάρη από το γραμματέα της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ



"Επειδή κανένα σύστημα στη σημερινή εποχή δεν μπορεί να επιτύχει αν δεν λειτουργήσει δημοκρατικά και ανοιχτά, γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή επισημάναμε την ανάγκη της ισοπολιτείας μέσα στο συνδυασμό. Η ύπαρξη τρόικας (που σημειωτέον είναι ένας ατυχής όρος, που όλους μάς προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα) μπορεί μόνο να σταθεί σαν συναισθηματική σχέση, αλλά με κανέναν τρόπο σαν καθοδηγητικό όργανο που σχεδιάζει τα πάντα και παίρνει τις αποφάσεις που οι άλλοι πρέπει να εκτελούν".

Μ αυτό τον τρόπο ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Γεράκης, ο οποίος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπουτάρη σχολίασε με γραπτή του δήλωση τη δυσαρέσκεια που εκφράζεται από μέλη του ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές των αντιδημάχων από το νέο δήμαρχο, ανάμεσα στους οποίους δεν είναι κανένας προερχόμενος από το κυβερνών κόμμα.

Προσθέτει δε ότι «το ΠΑΣΟΚ και προεκλογικά και μετεκλογικά δεν διεκδίκησε θέσεις και αξιώματα. Δεν βάλαμε στο τραπέζι τέτοιους όρους και προϋποθέσεις. Εκείνο που μόνο διεκδικήσαμε ήταν η αξιοκρατία και η ισοπολιτεία όπως και η ώσμωση των συνιστωσών της πρωτοβουλίας, που μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με συζήτηση και τη δημιουργία συναντίληψης και συγχρονισμού για τα καυτά θέματα της πόλης», καταλήγει.

Για να διαβάσετε το προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=9366

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου