Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Συνάντηση της Δημάρχου με τον Διοικητή του Γ.Ν. Βέροιας»


«Συνάντηση της Δημάρχου με τον Διοικητή του Γ.Ν. Βέροιας»

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, Νικόλαο Χατζηδημητρίου, πραγματοποίησε ,τη Δευτέρα 07-02-2011, η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη. Σκοπός της συνάντησης υπήρξε ο περαιτέρω συντονισμός σχετικά με μια δέσμη ζητημάτων για τα οποία ήδη έχει αναπτυχθεί στενή συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.

Συγκεκριμένα, έγινε αλληλοενημέρωση για το θέμα της Μονάδας Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, ύστερα από τις πρόσφατες επαφές που είχαν τόσο η κα. Ουσουλτζόγλου, όσο και ο κ. Χατζηδημητρίου με την ηγεσία του ΟΚΑΝΑ στην Αθηνά και οι οποίες αφορούσαν την επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης της μονάδας.

Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη μέγιστου συντονισμού για την εύρυθμη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων, μετά από τις τελευταίες ελλείψεις που έχουν παρατηρηθεί στα ιατρεία της περιοχής. Τέλος, αποφασίστηκε η μελλοντική συστέγαση του Τμήματος Οικογενειακού Προγραμματισμού του Νοσοκομείου Βέροιας με το Δημοτικό Ιατρείο. Το τελευταίο, αποτέλεσε και το κύριο θέμα της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου