Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ένα ΜΜΕ δεν το έθαψε!

18.5.11

Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα:
«Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης. καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή πρέπει νa πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!».
Έτσι μπράβο. Τώρα θα προσφεύγουμε στην Ευρώπη για τους απανταχού κουτοπόνηρους και μπαταχτσήδες που μας το παίζουν… παραμορφωμένοι «βολευτές». Εγώ τουλάχιστον θα το κάνω σύντομα, αφού το ΓΛΚ (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) χρωστά λεφτά στην πεθερά μου (τα οποία έχουν επιδικασθεί) και δεν τα έχει πληρώσει ακόμη.
Πάντως, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ Η ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΚΩΛΥΙΕΡΓΟΎΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, κι όποιος τολμάει ας το διαψεύσει! Η νύφη μου αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση του δικαστηρίου από το δικηγόρο και να την πάει αυτή στο ΓΛΚ, γιατί ο δικηγόρος το «ξεχνούσε» συνεχώς. Κι όταν την πήγε, ο υπάλληλος της έλεγε ότι δεν δίνουν… πρωτόκολλο! Όταν βέβαια πήγε στη σχετική υπηρεσία της δώσανε πρωτόκολλο, όπως έπρεπε.
Είδατε όμως το δικηγόρο και τον υπάλληλο; Είδατε που έχω δίκιο όταν λέω ότι ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ;
Παιδιά… ΔΕΝ μπορούμε να συμβιώνουμε στη γη στην ήπειρο ή στη χώρα με τέτοιες διαφορετικές νοοτροπίες. Ή αυτές ή οι δικές μας θα πρέπει να εκλείψουν! Άρα, ή αυτοί πρέπει να σκοτώσουν εμάς ή εμείς αυτούς. Δεν είναι επιθυμητό αλλά ούτε και λογικό να αντιμετωπίζουμε και να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπορεί ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ του πολίτη (ο δικηγόρος, ο δημόσιος υπάλληλος, αλλά κι εγώ όταν κάνω την όποια δουλειά κάνω και έρχεται ο πελάτης ή όποιος ενδιαφερόμενος ) να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΜΕ.
Και το «μας έδωσε γραμμή ο υπουργός» δεν είναι δικαιολογία υπαλλήλων ΓΙΑ να μην τους πάρεις το κεφάλι, αλλά μια καλή δικαιολογία για να πάρεις ΚΑΙ το κεφάλι του υπουργού.
Τέλος πάντων, αυτές οι συμπεριφορές είναι παράλογες και πρέπει να εκλείψουν ή να «τις εκλείψουμε», εκλείποντας τους… φορείς τους. Ούτε ανεκτό αλλά ουσιαστικά ούτε και δυνατό είναι να συμβιώνουμε με αυτούς δια παντός. Γι’ αυτό, τη στιγμή που θα γίνει το «μπαμ», μια από τις δύο μερίδες του πληθυσμού θα πρέπει να μας… αλαφρώσει τη χώρα.
Ή αυτοί που ζητάνε το πρωτόκολλο ή αυτοί που δεν το δίνουν. Με πιάνετε;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου