Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΕΪΝΑΣ


Έντονες αποδοκιμασίες εισέπραξαν από πλήθος οργισμένων πολιτών, για το μηνμόνιο, το "κούρεμα" και γενικότερα τα συνεχή εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου και ο γενικός γραμματέας κεντρικής Μακεδονίας- ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θύμιος Σώκος, οι οποίοι βρίσκονταν πάνω στην εξέδρα της παρέλασης στην Κατερίνη. Οι πολίτες τους αποδοκίμαζαν συνεχώς και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αλλά και μετά το πέρας, όπου έκαναν "ντου" προς την εξέδρα, φωνάζοντας : "προδότες, προδότες", αλλά παρεμποδίστηκαν από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον των κυβερνητικών ήταν : "πάρτε την τρόικα και φύγετε από ΄δω", κλέφτες, κλέφτες", "δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες", "οι προδότες στο Γουδί", "κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες" κ.α.
Επίσης η παρελαύνουσα μαθητιώσσα νεολαία της Κατερίνης απαξίωσε επιδεικτικά να στρέψει το κεφάλι προς της εξέδρα των επίσημων και αντίθετα το έστριψε προς τους διαδηλωτές, οι οποίοι βρίσκονταν ακριβώς απέναντι από τους επισήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου