Κυριακή 12 Μαΐου 2013


Πάρτι συντάξεων για 50 γόνους

Πρώτη καταχώρηση: 12/05/2013 - 10:56
Τελευταία δημοσίευση: 10:56Οικονομία
Πάρτι συντάξεων για 50 γόνους
Πάρτι συντάξεων για 50 γόνους 

Από την έρευνα των "αδιάφθορων" της ΕΛΑΣ στους φακέλους χορήγησης μεγάλων συντάξεων, άνω των 4.000 μηνιαίως, προκύπτουν άκρως ενδιαφέροντα ευρήματα.
Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, ήδη η ΕΛΑΣ έχει στο στόχαστρο τους γόνους περίπου 50 δικαιούχων πολιτικών, δικαστικών, στρατιωτικών και πανεπιστημιακών που με πλαστογραφημένα έγγραφα λαμβάνουν τις συντάξεις των νεκρών δικαιούχων.
Πρόκειται για απάτη το εύρος της οποίας ξεπερνά τα 4.000.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να προχωρήσει ακόμη και σε συλλήψεις στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, επισημαίνουν στην εφημερίδα ότι πρόκειται για μια μεγάλη απάτη από ανθρώπους που λόγω της κοινωνική τους τάξης και της θέσης των συγγενών τους στον κρατικό μηχανισμό δεν θα περίμενα κανείς να προχωρούν σε τέτοιας έκτασης παράνομες ενέργειες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο όλο κύκλωμα μετέχουν και υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής    PIGI  ENIKOS.GR

SX.  AI  STO  DIAOLO  PALIOKOMATOSKYLA  PRASINOKOKINOMPLE  ANTHELLINES  ROYFIANOI  TOY  MAMONA.....FOTIOA  KAI  TSEKOYRI  STOYS   LAMOGIOYS  PRASINOKOKINOMPLE  XA  XA  XA  XE  XE  XE  XE !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου