Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τζένος: Η σκευωρία κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες

Πρώτη καταχώρηση: 11/01/2017 - 09:37
Τελευταία δημοσίευση: 09:42Κοινωνία
Τζένος: Η σκευωρία κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες
«Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες», αναφέρει σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος.
Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Παναγιώτη Τζένου, κατόπιν της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Τζένου έχει ως εξής: «Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της.
Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες.
Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας, μεγάλης κυκλοφορίας, πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε.
Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το «εγκληματικό αδίκημα» της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα.
Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους.
Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη -και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει…
Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση των εργαζoμένων των «Παραπολιτικών» για τη σύλληψη των Κουρτάκη-Τζένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου