Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Φτάνουν στον κόμβο της Νίκαιας τα τρακτέρ – Ένταση με την αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Πρώτη καταχώρηση: 26/01/2017 - 15:19
Τελευταία δημοσίευση: 16:12Κοινωνία
Φτάνουν στον κόμβο της Νίκαιας τα τρακτέρ – Ένταση με την αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι αγρότες φτάνουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας.
Εκτιμάται πως περισσότερα από 350 τρακτέρ βρίσκονται το μεσημέρι της Πέμπτης στον κόμβο της Νίκαιας, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομικών καθώς δεν τους επετράπη να ανέβουν πάνω στην εθνική οδό. Μετά τις 3 το μεσημέρι ωστόσο, τους επιτράπηκε να ανέβουν και στον κόμβο.
«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την πίεση που δέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα, στήνοντας σήμερα το μπλόκο της Νίκαιας. Θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση και στην πολιτική της κυβέρνησης και στα νέα μέτρα που ετοιμάζει και στις πολιτικές που μας διώχνουν από τα χωράφια μας και από τα χωριά μας. Είναι το μπλόκο που θα ανάψει τη φλόγα σε όλη την Ελλάδα. Θα δώσουμε τον αγώνα για την επιβίωσή μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.
«Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το μπλόκο θα στηθεί και να ενισχυθεί, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που μας ξεκληρίζει. Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας.
Απαντώντας στη δήλωση που έκανε το πρωί από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος ότι «στα μπλόκα σήμερα είναι μία μερίδα του ΚΚΕ» είπε πως «άμα όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στα μπλόκα ήταν ΚΚΕ, δεν θα ήταν υπουργός και δε θα γίνονταν συνέταιρος για να μας θάψει».
Δείτε τα βίντεο:

Δείτε τις φωτο:
Πηγή: onlarissa.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι αγρότες κατευθύνονται στον κόμβο της Νίκαιας - ΒΙΝΤΕΟ

"Πουλούν" τα τρακτέρ τους οι αγρότες - Δεν τους άφησε η αστυνομία να φτάσουν στον Προμαχώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου