Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ! 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ «ΥΠΟΔΥΘΗΚΑΝ» ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…

Απίστευτη καταγγελία έγινε πριν από λίγο στο VoiceNews.gr! Όπως γνωρίζετε αναβρασμός επικρατεί στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες ημέρες, τόσο για τη συμφωνία των Πρεσπών, όσο και για τις μεθόδους που επιλέγει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τους Έλληνες που αντιστέκονται!
Η σημερινή καταγγελία έρχεται από την Κατερίνη και το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε εκεί, στο οποίο η αστυνομία συνέλαβε μαθητές του σχολείου! Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, ανάμεσα στο εξαγριωμένο πλήθος που διαδήλωνε, ξαφνικά ενσωματώθηκαν και τρεις αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά, για προφανείς λόγους! Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τα παιδιά, τους επιτέθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να τους στείλουν και τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο!
Η καταγγελία συνεχίζει, λέγοντας πως σχεδόν τα μισά παιδιά της Κατερίνης κρατούνται στο αυτόφωρο και κανείς δε γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αφού έχει απαγορευθεί οποιαδήποτε επικοινωνία με τους οικείους τους!
Τέτοιες μεθόδους μόνο χούντες και ολοκληρωτισμοί υιοθετούν, αλλά τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση η οποία βγαίνει δημόσια και στηρίζει το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου