Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

...στο σκαμνί όλοι για εσχάτη προδοσία...

Σκοπιανό - Συμφωνία των Πρεσπών

 
Αυτοί που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα και το έκαναν κουρέλι και οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτήν την επαίσχυντη, κατάπτυστη, προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, της παράδοσης της Μακεδονίας μας που υπογράφηκε από έναν μη εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό, αλλά διορισμένο από τον Αλέξη Τσίπρα στο ΥΠΕΞ και πρώην “σκληρό” κομμουνιστή, Νίκο Κοτζιά! θα καθίσουν στο σκαμνί όλοι για εσχάτη προδοσία.
Ο... 

  

Προκόπης Παυλόπουλος να αποκαλύψει τώρα τη μεγάλη προδοσία της κυβέρνησης, αν δεν το κάνει και δεν υπερασπιστεί το Σύνταγμά θα είναι και αυτός ένοχος για εσχάτη προδοσία. Αισχρός πολιτικάντης ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι κρυμμένος; Η Νέα Δημοκρατία, που μάλλον θεατρικά κόπτεται κατά της συμφωνίας και η οποία θα μπορούσε να ζητήσει μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα την παραίτηση του ΠτΔ για να σταματήσουν όλο αυτό το πράγμα, να ζητήσει και να βγάλει τον λαό στους δρόμους, πού είναι κρυμμένη; Αν δεν ζητήσει την παραίτηση του ΠτΔ όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, θα είναι συνένοχοι και αυτοί στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.
Οι Μακεδόνες ακούνε δυνατά το ποδοβολητό του Βουκεφάλα και τον Αλέξανδρο καβάλα να προτρέπει τους Έλληνες να γίνουν ένα και να σαρώσουν τους προδότες. Σίγουρα ο Τσίπρας δεν θα κοιμάται εις το μέλλον. Θα τον στοιχειώνουν τα φαντάσματα των Μακεδονομάχων που έπεσαν στις μάχες για την ελευθερία της Μακεδονίας. Θα τον ζώνουν οι Κρήτες που μπήκαν στο Μακεδονικό έδαφος για να υπερασπιστούν την ιστορία του και την ελληνικότητά του. Χθόνιες θεές πραγματικές θα γίνουν οι Έλληνες που έπεσαν από τα πολυβόλα των Γερμανών όταν ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας, για να ανακόψουν την πρόθεση του Βερολίνου να δώσει τη Μακεδονία στη Βουλγαρία.

Ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και η παρέα των εθνομηδενιστών έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους και ας το παίζουν χαμογελαστοί, μεγάλοι πολιτικοί και νικητές. Οι τύψεις, οι αφορισμοί και οι κατάρες των σημερινών και των επόμενων γενεών θα τους κυνηγούν ως την τελευταία τους στιγμή. Έως την τελευταία τους ανάσα.

Κώστας Προδρόμου

Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου