Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ». ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
95563774_532727127315158_8831739150525792256_n

Ούτε ο κοροναϊός, ούτε τα μέτρα της κυβέρνησης δεν πτόησαν τους πατριώτες στη Σούδα.
Το μόνο που φαίνεται να τους τρομάζει είναι πότε και αν θα φτάσουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στον τόπο τους.
Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε τελικά στο διαδικτυακό κάλεσμα διαμαρτυρίας στη Σούδα, αν και οι αρχικοί διοργανωτές φαίνεται πως έκαναν τελικά… βήμα πίσω. Οι πολίτες που βρέθηκαν στο λιμάνι της Σούδας, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο έλευσης μεταναστών από τη Λιβύη, ουσιαστικά συγκεντρώθηκαν μετά από πρόσκληση από… προφίλ σε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, ότι οι Λίβυοι που θα διασώζονται από την εμπόλεμη κατάσταση θα μεταφέρονται αναγκαστικά σε κάποιο κοντινό λιμάνι, το οποίο στην περίπτωση της χώρας μας είναι το λιμάνι της Σούδας, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
Οι συγκεντρωθέντες έψαλαν τον εθνικό ύμνο, παρά το ότι προς στιγμήν επικράτησε μικροένταση, καθώς επιχειρήθηκε να ανακοινωθεί κάτι με μία ντουντούκα, κάτι που ήταν αντίθετο με το κάλεσμα που είχε γίνει στο διαδίκτυο.
Οι συγκεντρωμένοι, όπως ανέφεραν, δεν θα ανεχτούν να γίνει το νησί τους μέτωπο συγκρούσεων, όπως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν.
«Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του, πως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ακατανόητες, αλλά ευθείες και επίσημες απειλές διεκδίκησης των τριών νομών της Κρήτης από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας», είπαν.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου