Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾶ - Άρθρο παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη

 

Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾶ - Άρθρο παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη


Στις 10 Δεκεμβρίου του 2014 – όντας προφυλακισμένος παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού – μεταφέρθηκα στη βουλή με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών με αυτόματα. Ο λόγος πρωτοφανής: να γίνει νέα άρση ασυλίας μου για κάποιο ανύπαρκτο αδίκημα, για το οποίο αθωώθηκα πανηγυρικά λίγα χρόνια αργότερα στις δικαστικές αίθουσες. Η ημέρα εκείνη μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής, δόθηκε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο με εντολές πρωθυπουργού προς δικαστικό να φυλακίσει παράνομα πολιτικούς του αντιπάλους. Πρόκειται για το περιβόητο ηχητικό Σαμαρά με τη χυδαία και παράνομη εντολή προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο («ψηλό παναθηναϊκάκια»), με βάση την οποία οδηγήθηκαν στις φυλακές - χωρίς στοιχεία - εν ενεργεία βουλευτές.


Το μέγεθος του εγκλήματος τεράστιο. Κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος. Κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών. Κατάλυση του Συντάγματος και Εσχάτη Προδοσία. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα την ημέρα εκείνη απέδειξε την άθλια και εγκληματική του φύση. Όλοι οι συνένοχοι του Σαμαρά, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, έσπευσαν με αγωνία να καλύψουν το τρομερό έγκλημα που είχε μόλις αποκαλυφθεί. Προσπάθησαν να θάψουν τα συγκλονιστικά στοιχεία. Ο Μητσοτάκης – μέγας εσωκομματικός εχθρός του Σαμαρά – ξέχασε τη θανάσιμη εχθρότητα που τους χώριζε και έβαλε πλάτη στον εγκληματία πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας, που εποφθαλμιούσε και επιθυμούσε διακαώς την εξουσία, συγκάλυψε και αυτός τα κακουργήματα και στήριξε τον αρχισκευωρό της ΝΔ. Για το Πασόκ και το Κκε δε χρειάζεται να πούμε λέξη, καθώς πρόκειται για διαχρονικά, θλιβερά δεκανίκια της εξουσίας.


Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών όμως, είχε εντελώς διαφορετική άποψη από τους εθνομηδενιστές πολιτικούς. Μελέτησε εις βάθος τα επίμαχα στοιχεία και τα βαρυσήμαντα ντοκουμέντα, που μαζί με το βίντεο Μπαλτάκου, τεκμηριώνουν την σκευωρία, καταδικάζουν τους εγκληματίες πολιτικούς της ΝΔ (Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου) και αθωώνουν πανηγυρικά όλους τους κατηγορούμενους της παράνομης δίωξης. Έτσι, λίγο καιρό αργότερα, έρχεται στη βουλή αίτημα για ποινική δίωξη του Σαμαρά για το αδίκημα της προτροπής σε τέλεση εγκλήματος (για την παράνομη εντολή που έδωσε στον Ντογιάκο). Ο Μητσοτάκης για μία ακόμα φορά υποστήριξε τον μισητό του αντίπαλο, ενώ ο Τσίπρας (ως πρωθυπουργός πλέον) έθαψε στο συρτάρι του το αίτημα του Εισαγγελέα και ο Σαμαράς κρύφτηκε πίσω από το άθλιο πλαίσιο του «νόμου περί ευθύνης υπουργού». Όλα τα κόμματα της βουλής συναίνεσαν στην συγκάλυψη, επομένως φέρουν άπαντες ευθύνη για το έγκλημα.


Το περασμένο Σάββατο, όλοι οι συνένοχοι στα βαρύτατα κακουργήματα που προανέφερα, είχαν το θράσος να δημοσιεύσουν μία σειρά άρθρων, που αποτελούν ευθεία και άμεση παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Μητσοτάκης, Τσίπρας και λοιποί αρχηγίσκοι παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας και άσκησαν παράνομη πίεση σε δικαστικούς λειτουργούς, αποδεικνύοντας πως για το πολιτικό σύστημα δεν υπάρχει Διάκριση Εξουσιών, δεν υπάρχει Σύνταγμα, δεν υπάρχουν Δικαστές και Εισαγγελείς, παρά μόνο ένα βρώμικο κατεστημένο που υπηρετεί ξένα και άνομα συμφέροντα. Είναι αδιανόητο και πασίδηλα παράνομο, όλοι οι επικεφαλής της πολιτικής εξουσίας, λίγες ημέρες πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης να προβαίνουν σε τόσο ευθεία παρέμβαση στη δικαστική εξουσία. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε ταρακουνηθεί το σύμπαν για την προσβολή και την παραβίαση των θεσμών και της νομιμότητας. Στην Ελλάδα είναι Δευτέρα και όλο το βρώμικο σύστημα συνεχίζει να παραβιάζει αδιακρίτως το τεκμήριο της αθωότητας, τις πλέον θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος και μία σειρά άρθρων του ποινικού κώδικα.


Για την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου θα πω μόνο τα εξής: η παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη έγινε με οριακή πλειοψηφία στο Δικαστικό Συμβούλιο και με τον Εφέτη – Εισηγητή να τεκμηριώνει με εισήγηση εκατό περίπου σελίδων, γιατί οι κατηγορούμενοι βουλευτές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ. Η Πρόεδρος Εφετών, που με την ψήφο της (και χωρίς καμία σοβαρή αιτιολόγηση) προκάλεσε την παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη, τελικά εκδιώχθηκε από το Δικαστικό Σώμα, γιατί κρατούσε κλειδωμένους στο συρτάρι της φακέλους για μείζονες ποινικές υποθέσεις! Τέτοια διεφθαρμένα πρόσωπα μεταχειρίστηκε το Σύστημα για να προωθήσει τα βρώμικα πολιτικά του σχέδια. Μετά από μία πολυετή ακροαματική διαδικασία, η Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την ΑΘΩΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Το σκεπτικό της εισαγγελικής πρότασης αναπτύχθηκε και τεκμηριώθηκε επιστημονικά επί οκτώ και πλέον ώρες. Βασίστηκε σε αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα, που καθιστούν την βαρύτητα και την νομική του επιχειρηματολογία αξεπέραστες. Με βάση τα παραπάνω επαναλαμβάνω όσα είπα και κατά την απολογία μου: πιστεύω ακράδαντα πως το κατασκευασμένο κατηγορητήριο περί δήθεν «εγκληματικής οργάνωσης» θα καταπέσει και η Αλήθεια θα λάμψει.


Η.Κ. – 5.10.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου