Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πόλεμο χωρίς όρια και σταματημό έχει εξαπολύσει το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου, κυβέρνησης και τρόικας. Την Τρίτη η κυβέρνηση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ψηφίζει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που δίνει ένα ακόμη συντριπτικό χτύπημα σε ό,τι έχει απομείνει από κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, για μια ακόμη φορά, βάζει πλάτη για το πέρασμα της πολιτικής του Μεσαίωνα, υπονομεύοντας τον αγώνα των εργαζομένων και διευκολύνοντας την υλοποίηση των σχεδίων κυβέρνησης, ΣΕΒ, τρόικας.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια σε κυβέρνηση, τρόικα, ΣΕΒ, στους κρυφούς και φανερούς συμμάχους τους. Όποια συνδικαλιστική οργάνωση δεν προχωράει σε αξιοποίηση της δύναμης των εργαζομένων ενάντια σε αυτά τα σχέδια γίνεται συνυπεύθυνη.

Ο πόλεμος θα είναι σκληρός, θα χρειαστούν μακρόχρονες θυσίες. Δρόμος προς τα πίσω δεν υπάρχει. Να τους στείλουμε μήνυμα, ότι δεν ξεμπέρδεψαν και κάθε χώρος δουλειάς θα μετατραπεί σε οχυρό αντίστασης ενάντια στην υλοποίηση του πολυνομοσχεδίου.

ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου