Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αιχμές Γκιουλέκα σε «γαλάζιο» φόντο

Αιχμές Γκιουλέκα σε «γαλάζιο» φόντο

«Ξέρουμε ποιοι ήταν μαζί μας και ποιοι απέναντι μας». Με αυτόν το συββιλικό τρόπο απαντάει ο αποτυχών υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας σε ερώτημα που αφορά την εκλογική του ήττα, επιρρίπτοντας έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, ευθύνες, στον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτήρη Καπετανόπουλο αλλά και στη γενικότερη στήριξη που έλαβε από τη ΝΔ.

Παράλληλα επεσήμανε πως το ζοφερό κλίμα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την υπεξαίρεση στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, αποτελεί εξίσου, ένα ακόμα σημαντικό παράγοντα της εκλογικής αποτυχίας.

Nα σημειωθεί πως αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, κάλεσε το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να επιμείνει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης έτσι ώστε να συμβάλλει ουσιαστικά, στην απόδοση ευθυνών σε όλους, όπου κι αν ανήκουν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο κ. Γκιουλέκας δήλωσε ότι υπάρχει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία και πρέπει να τηρηθεί.

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ:
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=9372

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου