Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


Δυόμιση δις ευρώ ζητά το δημόσιο από αναπήρους -μαϊμού!

Στο ύψος των 2,5 δις ευρώ ανέρχεται το ποσό που πρόκειται να διεκδικήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία απ’ όσους λάμβαναν παράνομα προνοιακά επιδόματα και συντάξεις, σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού της Ν.Δ Φ. Πιπιλή, ο κ. Κουτρουμάνης εξήγησε ότι αυτά τα επιδόματα έχουν δοθεί «χωρίς γνωμάτευση της υγειονομικής επιτροπής αλλά με απλή γνωμάτευση γιατρού όπως και χωρίς γνωμάτευση αλλά με ...
απόφαση της αρμόδιας Αρχής , όπως είναι η Νομαρχία ή ο Δήμος».

Δήλωσε ακόμη πως το γεγονός ότι το Υπουργείο δεν γνώριζε μέχρι τώρα πόσοι ήταν οι δικαιούχοι, δείχνει ότι δεν υπήρχε και η βούληση να ελεγχθεί η υπάρχουσα φαύλη κατάσταση. Για το θέμα των συντάξεων θανόντων που εισέπρατταν οι συγγενείς τους, ο Υπουργός επανέλαβε ότι η υπηρεσία δεν είναι εύκολο να τους εντοπίσει αλλά ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται.

«Μα τόσο στραβοί ήταν υπάλληλοι και διευθυντές και δεν έβλεπαν ότι κάτι δεν πάει καλά» αναρωτήθηκε η κα Πιπιλή ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των διοικητικών που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, καθώς όπως επεσήμανε, «λεφτά όντως δεν υπάρχουν»

http://briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου