Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012


Αγοράστε σήμερα Το ΧΩΝΙ . . .

Δώστε δύναμη στην εφημερίδα που θέλει να κλείσει ο Σαμαράς

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, Το ΧΩΝΙ είχε υποσχεθεί ότι θα σταθεί ενάντια στα συμφέροντα που απειλούν με αφανισμό τη χώρα. Κόντρα στις «άνωθεν» εντολές και στη γενικευμένη «απάθεια» των μεγάλων ΜΜΕ, Το ΧΩΝΙ φωνάζει τα στοιχεία που κρύβουν από τον ελληνικό λαό και τολμά να αγγίξει τους μέχρι τώρα «ανέγγιχτους» μεγαλο-παράγοντες του τόπου, είτε είναι ο ίδιος ο διανομέας του είτε ο αδελφός του Πρωθυπουργού. Το ΧΩΝΙ λέει την αλήθεια, όποιος και....
αν είναι απέναντί του. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Ελλάδα κάθε Κυριακή και αρχίζει να ενοχλεί επικίνδυνα. Τόσο... που αποφάσισαν να το κλείσουν. Η αγωγή του 1.000.000 ευρώ που κατέθεσε το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, με πρόεδρο τον Πρωθυπουργικό αδελφό Αλέξανδρο Σαμαρά, έχει σαφή στόχο να κλείσει την εφημερίδα. Αυτό θέλουν. Ας το θέλουν.

Το ΧΩΝΙ ενημερώνει τους αναγνώστες του και όλους τους δημοσιογράφους της χώρας, ότι με αφορμή την ξεκάθαρη επίθεση προληπτικής λογοκρισίας που δέχεται από τον αδελφό του Πρωθυπουργού, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σταματήσει αυτή η χυδαία πρακτική. Νομίζουν ότι μπορούν να συκοφαντούν και να καθυβρίζουν τον δημοσιογράφο και να τον εκβιάζουν με αγωγές εκατομμυρίων, έτσι χωρίς να μπορεί να τους πειράξει κανείς. Είναι γελασμένοι.

Το ΧΩΝΙ είναι πιο αποφασισμένο από ποτέ να συνεχίσει τον αγώνα του, έχοντας ως συμπαραστάτες τους αναγνώστες του. Αυτοί είναι που, κάθε Κυριακή, δίνουν δύναμη στην εφημερίδα να συνεχίζει, να γίνεται καλύτερη, να κάνει πιο πλούσια την ύλη της, να δίνει τους δικαστικούς αγώνες κόντρα στις απειλές και τους εκβιασμούς τους. Ειδικά, όταν κάνουν αγωγές στην εφημερίδα λέγοντας ψέματα!

Κρατήστε και εσείς Το ΧΩΝΙ. Ο αγώνας κόντρα στις «συστημικές» τους συνήθειες και αρρώστιες είναι κοινός. Δώστε στην εφημερίδα τη δύναμη να τους ελέγξει δημοσιογραφικά ακόμη περισσότερο. Ακόμη πιο αποτελεσματικά. Αυτοί νομίζουν ότι, με την αγωγή τους, Το ΧΩΝΙ θα φοβηθεί και θα τους ζητήσει και «συγγνώμη». Η αλήθεια είναι ότι Το ΧΩΝΙ τώρα ξεκινάει...

Το ΧΩΝΙ, και τη Δευτέρα στα περίπτερα.


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ;Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου