Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ...
Τί κοινό μπορεί να έχει ο Σωκράτης Γκιόλιας με τους δύο νεκρούς νεαρούς Χρυσαυγίτες; Απολύτως κανένα εκτός από το ότι έπεσαν θύματα της ΠΤΕ.

Όλα τα κανάλια ήδη προκαταλαμβάνουν την κοινή γνώμη λέγοντας ότι η δολοφονία έχει οσμή τρομοκρατίας, ενώ στο διαδίκτυο ήδη διαδίδεται η εμπλοκή της Σέχτας Επαναστατών.

Φυσικά η Σέχτα δεν είναι ακροαριστερή οργάνωση, αλλά καθαρά πρακτόρικη οργάνωση μαϊμού αριστερή, το έχουμε πεί και παλιότερα όταν δολοφόνησε τον Σωκράτη Γκιόλια.

Τώρα δολοφονούνται δύο χρυσαυγιτες, νεαρά παιδιά, ώστε να ανάψουν τα αίματα και να οδηγηθεί ο λαός σταδιακά σε εκτροπές, ταυτόχρονα δε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη που θα ασχολείται για μιά βδομάδα τουλάχιστον με την δολοφονία...

Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου