Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους»

Ο Κοντοπίδης... ούρησε στο στούντιο του ΣΚΑΪ και αποχώρησε!

Η εκπομπή «Ευθέως» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

«Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους» φώναξε ο γνωστός στο διαδίκτυο Ponzi και το έκανε… 

Ο Ponzi, κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης, ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Ευθέως». Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων προηγήθηκε λογομαχία του με τον δημοσιογράφο και κάποια στιγμή ο καλεσμένος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους.

Όπως ήταν φυσικό η εκπομπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, για αυτό και εχθές το βράδυ που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί προβλήθηκαν αποσπάσματα από παλαιότερα επεισόδια του «Ευθέως»!

newsbeast.gr    

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Καλεσμένος, έξαλλος, ούρησε πάνω στην καρέκλα του παρουσιαστή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής

«Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους» φώναξε ο γνωστός στο διαδίκτυο Ponzi και το έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ήταν καλεσμένος.
Προηγήθηκε λογομαχία του με τον δημοσιογράφο, σύμφωνα με το Enimerosi24. Ο Ponzi, κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης, έφυγε κακήν κακώς από το στούντιο και βέβαια η εκπομπή δεν προβλήθηκε.
Εχει γίνει γνωστός χάρη στα χιουμοριστικά, αιχμηρά βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του στο youtube, με τον τίτλο Ponzi Room.
Πώς αντέδρασε όμως ο ΣΚΑΪ στην είδηση. Διαβάστε ΕΔΩ.
   

Η αντίδραση του ΣΚΑΪ για καλεσμένο που φέρεται να ούρησε σε εκπομπή –«Δεν συνέβη ακριβώς έτσι», λένε

Η αντίδραση του ΣΚΑΪ για καλεσμένο που φέρεται να ούρησε σε εκπομπή –«Δεν συνέβη ακριβώς έτσι», λένε
O γνωστός διαδικτυακός ήρωας Ponzi επιχείρησε να ουρήσει στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αλλά δεν το έκανε τελικά, διευκρινίζουν πηγές από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Η είδηση που κυκλοφορεί από το enimerosi24, αναφέρει ότι ο Ponzi -κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης-, ούρησε στην καρέκλα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά το γύρισμα της εκπομπής, που επρόκειτο να προβληθεί χθες και βεβαίως, ποτέ δεν βγήκε στον αέρα.
Πηγές του ΣΚΑΪ, πάντως, λένε πως όντως έβγαλε ο Ponzi το μόριο του απειλώντας ότι θα ουρήσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις typologies, ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος το απίστευτο γεγονός που έγινε μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. «Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου