Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ..!!!

Tου Αθανασόπουλου Περικλή
Αυτό που γίνεται σε αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν έχει προηγούμενο αλλά υποτιμά τόσο πολύ τον...
Ελληνικό λαό που του κατεβάζει την νοημοσύνη του σε επίπεδα νηπιαγωγείου.


Η όλη η φιλοσοφία και το στήσιμο του σχεδίου, στηρίζεται στην ρήση του«σοφού» της εποχής μας «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» ο οποίος καίτοι άριστος γνώστης της Ελληνικής νοοτροπίας, όταν για πρώτη φορά είχε τεθεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είχε δηλώσει

ότι « Ο Έλληνας έχει το "προνόμιο" να ξεχνάει εύκολα»…!!!



Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα και μάλιστα μας το σερβίρουν κατάμουτρα έχοντας κρατώντας σε διαρκή σύγχυση και συνεχή απειλή τον Ελληνικό λαό.


Εδώ και τέσσερα χρόνια, έχοντας ανασύρει στοιχεία τα οποία αφορούν όλα ανεξαιρέτως τα κυβερνητικά στελέχη της τελευταίας 15ετίας, είτε έχουν είτε δεν έχουν βάσει, στήνουν καταστάσεις για να μην τολμάει κανένας να σηκώσει κεφάλι.


Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι υποκαθιστώντας των Ελληνικό Λαό ως συνέννοχο, θεωρώντας ότι όλα αυτά έγιναν με την ανοχή του, εξ’ ού και το «όλοι μαζί τα φάγαμε», πέρασαν ένα Μνημόνιο το οποίο θα μας ακολουθεί για πολλά πολλά χρόνια χωρίς να διαφαίνεται φώς στο τούνελ.


Να δεχθούμε ότι το 2010 η χώρα χρειαζόταν μια τέτοια οικονομική πολιτική η οποία θα στηριζόταν κυρίως σε περικοπές σπαταλών του δημοσίου από την μια και σε πλήρη αναδιάρθρωση του κράτους από την άλλη, δηλαδή σε ένα ριζοσπαστικό νοικοκύρεμα της χώρας.


Αντί όμως να γίνεται αυτό, σήμερα βλέπουμε να διαλύεται πλήρως το κράτος, να 5πλασιάζονται η φόροι των Ελλήνων πολιτών, και όχι μόνο να μην γίνονται επενδύσεις αλλά από την μία να φεύγουν οι σημαντικότερες Ελληνικές από την χώρα ( ΦΑΓΕ-ΚΑΤΣΕΛΗΣ-ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ κλπ), ενώ από την άλλη, να εξαπλώνονται οι πολυεθνικές ανα την Ελλάδα, όπως( LIDL-COSCO-PRAGTIKER-AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ κλπ) .


Όλα αναχαιτίστηκαν για να τελειώνουμε άριστα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά μπήκε το πρόγραμμα σε πλήρη εφαρμογή.


Ολα ξεκίνησαν την περίοδο 2004-2008 όταν η Κυβέρνηση Καραμανλή –Ντόρας , με τον άριστο συνταγματολόγο Π. Παυλόπουλο , «φρόντισαν» για τρία πράγματα.
Ο Νόμος 164/2007 (Παυλόπουλου), φόρτωσε το ήδη προβληματικό δημόσιο με ακόμα αρκετές χιλιάδες υπαλλήλους.
Τον ίδο χρόνο η κυβέρνηση Καραμανλή με την τότε υπουργό εξωτερικών κ. Μπακογιάννη, «φρόντισαν» με τις υπογραφές των συνθηκών, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ-ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ και ΡΩΜΗΣ , χωρίς να προβάλουν καμία διαφοροποίηση, να δέσουν την Ελλάδα σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα.
Θεσμοθετήθηκε και ένας εκλογικός νόμος ο οποίος δίνει στο "κόμμα μπόνους" 50 έδρες δηλαδή ποσοστό 17%.
Ερχόμενος ο Γ. Παπανδρέου στα πράγματα το 2009-2010, έριξε λάδι στη φωτιά και ανέθεσε σε«κηπουρούς», (ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΜΟΣΙΑΛΟ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ κλπ) για να φέρουν την χώρα στον «ίσιο» δρόμο για τον οποίο έφταιγαν οι Έλληνες εργαζόμενοι και μόνο.

Τότε ακούγονταν κάποιες κορώνες του τύπου « ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Μπιρμπίλη), ΜΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (Μόσιαλος), ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ (Παπακωνσταντίνου), οι οποίες«ενέπνευσαν» τους φωστήρες ΛΟΒΕΡΔΟ και ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ και με τον νόμο 4046/2012 (περίπου 600 σελίδες), τον οποίο δεν πρόλαβαν τα στελέχη να τον διαβάσουν, στην ουσία ψήφισαν και εγκατέστησαν την Ελλάδα σε «Ομηρεία».

Όταν ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αργά πλέον, «κατάλαβε» τι επρόκειτο να γίνει, έριξε στο τραπέζι ζήτημα εκλογών για το μνημόνιο, και στις ΚΑΝΝΕΣ ο ΣΑΡΚΟΖΥ ανέβηκε στο τραπέζι για να τον «φάει», πράγμα που έγινε στις τρις επόμενες μέρες.


Παράλληλα είχε βρεθεί ο «κατάλληλος» ο οποίος ήταν κοινά αποδεκτός από τα διεθνή και ντόπια διατραπεζικά κέντρα τα οποία επεξαργόντουσαν σε γραφεία στο Λονδίνο τις επόμενες «Διατραπεζικές συνεργασίες» για το «σώσιμο» της Ελλάδας υπό την επίβλεψη του κοινά αποδεχτού Εθνοσωτήρα Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΑ και στη συνέχεια Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.


Παράλληλα έχει δρομολογηθεί και η «διάλυση» του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, οποίος στηρίζει τον αντιμνημονιακό ΣΑΜΑΡΑ στην εφαρμογή και τήρηση κατά γράμμα του Μνημονίου σε μια πρωτοφανή συνύπαρξη ενός πολιτικού συστήματος που δεν έχει καμία λογική.


Ποιος φανταζόταν να συγκυβερνούν οι ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ - ΒΟΡΙΔΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ- ΓΕΩΡΙΑΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ- ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ κλπ. δίνοντας μια εικόνα εφαρμογής του «η ισχύ εν τη ενώσει».


Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να δούμε με πολύ προσοχή ποιοι είναι αυτοί που στην ουσία στηρίζουν και εφαρμόζουν το μνημόνιο από την μία και από την άλλη ποιοι παρουσιάζονται σαν αντιμνημονιακή.


Το σχέδιο εξελίσσεται σε τέσσερις βασικούς τομείς:
Ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι διαλυμένο κυριολεκτικά , οι Νεοδημοκράτες από την μία o ΣΑΜΑΡΑΣ και η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ με τους «γόνους», (ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΒΑΡΒΗΤΣΙΩΤΗ-ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ- ΚΥΡΙΑΚΟ-ΜΥΤΑΡΑΚΗ-Ο. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ- κλπ) στηρίζουν μετά μανίας το μνημόνιο και μάλιστα δείχνουν να βιάζονται για την ολοκλήρωση των εργασιών, από την άλλη έχουν ακροβολιστεί σε όλα τα επίπεδα για να απορροφήσουν όλους τους κραδασμούς από την αγανάκτηση των Ελλήνων.
Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τα οποία έχουν στελεχωθεί με καραμπινάτους, οι οποίοι μάλιστα το δηλώνουν, δεξιούς, και άλλοι γόνοι οικογενειών, οι οποίες έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο σε κυβερνήσεις της συντηρητικής παράταξης από σύσταση του Ελληνικού κράτους, με σχεδόν ανύπαρκτη την παρουσία δημοσιογράφων που να προέρχονται από τον κεντροαριστερό χώρο.
Πολιτικά στελέχη προερχόμενα από την Ν.Δ., έχουν τρέξει να ιδρύσουν πολιτικά κόμματα για να συλλέξουν από οποιοδήποτε χώρο κάθε «μη σκεπτόμενο» Ελληνα πολίτη, και να τον παρασύρουν εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη οικονομική κρίση που τον έχουν φέρει, ενώ οι ΠΑΣΟΚΟΙ βολοδέρνουν «όμηροι» της «διαφθοράς».
Έχουν φροντίσει και για την δημιουργία «φόβητρου» το οποίο στην περίπτωση που σηκώνει κεφάλι κάθε άλλο αντιμνημονιακό σχήμα, χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση», με όλες τις συνέπειες, ακόμα και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο!!!

Δηλαδή με απλά λόγια, αυτοί που έστησαν το σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 50 χρόνια, ενώ από την μία παρουσιάζονται σαν Αντιμνημονιακοί, είναι αυτοί που στηρίζουν μετά μανίας το Μνημόνιο.

thoureios.blogspot.gr             Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου