Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δώρο 3.000.000 ευρώ στους βουλευτές έκανε ο Σαμαράς

Την ώρα που έχει ταράξει στην πείνα και τους φόρους το λαό
Τους πλήρωσε το μισθό του Γενάρη 2015 χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα, αφού η Βουλή έκλεισε στις 31 Δεκεμβρίου του 2014.
Σαν τον Άγιο Βασίλη τον Καλαματιανό, ο Αντώνης Σαμαράς ξεπέρασε, στην ουσία διπλασίασε, το «δωράκι» που είχε κάνει ο Ανδρέας το 1981 με τα πεντακόσια εκατομμύρια δρχ. που είχε «χαρίσει» στον τότε διοικητή της ΔΕΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ, ο σημερινός πρωθυπουργός ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ, από ΔΕΚΑ περίπου ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ σε κάθε βουλευτή!
10.000 ευρώ στον καθένα
Συνολικά, δηλαδή, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνας μισθωτοί, συνταξιούχοι και ατυχήσαντες λόγω κρίσης επαγγελματίες και βιοτέχνες ΠΕΙΝΑΝΕ και φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν μπόρεσαν όχι αρνί ή γαλοπούλα, αλλά ούτε ένα κοτόπουλο να αγοράσουν για να το μαγειρέψουν και να το φάνε, αλλά την έβγαλαν από τα συσσίτια και τις ελεημοσύνες των συγγενών και των γειτόνων τους, ο κ. Σαμαράς σε εποχή τρομερής λιτότητας ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ έναν ολόκληρο μισθό, γύρω στις 10.000 ευρώ σε κάθε βουλευτή, ακόμα και στους Χρυσαυγίτες που έχει κλείσει μέσα με την κατηγορία ότι είχαν, κάνει… εγκληματική οργάνωση!..
Για να τους γλυκάνει
Ο πρωθυπουργός προφανώς βρήκε τρόπο να «γλυκάνει» τους 13 αποστάτες βουλευτές, τους οποίους παρέσυρε, υποσχόμενος ότι έχει εξασφαλίσει τις 180 ψήφους και επομένως θα έμεναν για άλλους 15-20 μήνες βουλευτές και θα εισέπρατταν το σχετικό… μπαγιόκο. Τελικά, βέβαια θα την βγάλουν τώρα με ένα μηνιάτικο μόνο και καλά να πάθουν και το πάθημά τους ελπίζουμε να χρησιμεύσει σαν μάθημα για τους επόμενους, τυχόν αποστάτες…
Ξεπέρασε τον Ανδρέα
Πάντως με αυτή την κίνησή του ο πρωθυπουργός, ξεπέρασε στα δωράκια τον Ανδρέα, ο οποίος είχε επιτρέψει να λάβει δώρο ο τότε διοικητής της ΔΕΗ 500.000.000 δρχ., ενώ το σημερινό «δωράκι» του Σαμαρά προς τους βουλευτές του υπερβαίνει το ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δραχμές και μάλιστα δόθηκε σε εποχή σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας.



[www.kontranews.gr] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου