Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ALPHA ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ: «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ» – TI AΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
marinakis_
Δείτε σε απευθείας μετάδοση από τον ALPHA την συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Αντώνη Σρόιτερ!

Επιγραμματικά οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη:
– Δεν κρύβομαι. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα «Ποτάμι».
– Έπεσα έξω που στήριξα την Δούρου. Την στήριξα στις προηγούμενες εκλογές.
– Όταν αγόρασα τον ΔΟΛ, άρχισαν τα προβλήματα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
– Ήθελαν να κλείσουν τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ, όπως έκαναν με το MEGA.
– Μου ζήτησαν να τοποθετήσω ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ στις δύο εφημερίδες μου.
– Δεν ζήτησα ποτέ να απομακρυνθεί ο Καμμένος από την κυβέρνηση.
– Το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ υπηρετούν τις ιδέες της Κεντροαριστεράς.
– Είμαι κουμπάρος με την κυρία Μπακογιάννη. Όχι με τον Κυριάκο.
– Είχα πολύ εκτίμηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Είχα μιλήσει πολλές φορές μαζί του.
– Με τον Κυριάκο έχω τυπικές σχέσεις. Δεν είναι φίλος μου. Εάν ήταν, δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ.
– Ουδέποτε έχω φιλοξενήσει στο σκάφος μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
– Η υπόθεση με το Νοοr1 έχει καταντήσει κουραστική. Δεν έχω καμία σχέση.
– Όση σχέση έχει ο κύριος Τσίπρας με το Noor1, άλλη τόση έχω και εγώ. Δεν έχω ουδεμία σχέση. Αν χρησιμοποιήσω τις ίδιες πηγές παραπληροφόρησης, ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν είχε περάσει όμορφα στο Noor1.
– Ο κύριος Τσίπρας επικαλέστηκε και τα παιδιά του, όταν μίλησε για το κότερο. Τα δικά μου τα παιδιά τα έχει σκεφτεί όταν βγαίνει κάθε ημέρα, παραβιάζοντας το νόμο που ο ίδιος ψήφισε και αναφέρεται σε μια δικαστική απόφαση, κάτι που ρητά το απαγορεύει ο νόμος;
– Τα παιδιά μου είναι υπερήφανα για εμένα. Δεν μπορώ να το πω αυτό για τον κύριο Τσίπρα! Όπως όλοι είδαμε από τους ισολογισμούς, οι εταιρείες του πατέρα του και του θείου του είχαν πολλά εκατομύρια από εργολαβίες που έπαιρναν από την χούντα. Είδαμε τους ισολογισμούς. Προέρχεται από πλούσια οικογένεια που πλούτισε από την χούντα!
– Δεν έχω χρηματοδοτήσει τη Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει γίνει αυτό!
– Ήταν αναγκαίο οι δύο εφημερίδες μου, να μην κλείσουν.
– Ο κύριος Τσίπρας είναι ψεύτης. Αυτός ελέγχει 7 εφημερίδες. Εάν τις διαβάσατε, θα καταλάβει ότι αυτές οι εφημερίδες είναι στην υπηρεσία του. Έχει και κανάλια. Το OPEN, την ΕΡΤ. Τα περισσότερα ΜΜΕ είναι υπέρ του! Όλα αυτά που γράφουν είναι υπέρ του.
– Ο κύριος Τσίπρας μίλησε για επτά εφημερίδες ότι ελέγχω επτά εφημερίδες …Για άλλη μία φορά μπερδεύτηκε με τον εαυτό του γιατί ο Αλέξης ο ψεύτης ελέγχει 7 εφημερίδες.  ξέρετε ποιες είναι αυτές εγώ θα μιλήσω με ονόματα και συγκεκριμένα όχι με αοριστολογίες : είναι η εφημεριδα των συντακτων ,είναι η αυγη, είναι η νέα σελίδα, είναι το ντοκουμέντο, είναι η δημοκρατία , είναι η εσπρέσσο και το έθνος.
– Μίλησε για κίτρινο Τύπο για εμένα. Να κλείνει το στόμα του όταν αναφέρεται στα ΝΕΑ και στο ΒΗΜΑ.
– Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τις εφημερίδες μου. Ασχολούνται οι διευθυντές και οι δημοσιογράφοι μας.
– Είπε ότι στην συνέντευξη στον Χατζηνικολάου ότι δεν έχω ευφράδεια. Εγώ συλλαβίζω αλήθειες. Μεγάλες επιτυχίες. Με την ομάδα μου. Τον Πειραιά. Δεν κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό.
– Στο Μάτι ο κος Τσίπρας όταν έκανε την σύσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς, γνώριζε ότι είχε νεκρούς. Κορόιδευε! Τα ήξερε όλα. Όταν είχαμε 101 θύματα.
– Πιστεύω ότι μπορεί να έχει ανάγκη ο κόσμος ένα κόμμα. Αλλά αυτό δεν ισχύει για εμένα.
– Δεν με ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή. Εάν το ήθελα, θα σας το έλεγα.
– Ο φάκελος που είχα καταθέσει για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών και όταν το αποκτήσαμε, 72 εκ. ευρώ, μας έλεγξαν οι αρχές. Με είχαν ελέγξει. Φτάσαμε στο σημείο να μου στείλουν τον Καλογρίτσα στο γραφείο μου για να μου ζητήσει χρηματοδότηση 25 εκ. ευρώ για προκαταβολή. Ήρθε επίσημα. Τον υποδέχτηκα, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.
– Ο κος Καλογρίτσας δεν έχει διαψεύσει τίποτα από όσα λέω. Ήρθε στο γραφείο, το ραντεβού το κανόνισε ο Παππάς κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα.
– Η κυβέρνηση ήθελε για το κόμμα ένα κανάλι. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Υποκριτές Τσίπρας και Παππάς, ξέρουν πολύ καλά από που προέρχονται τα χρήματά μου. Ότι πιο ελεϊνό αυτό που κάνουν!
– Δεν έχω ουδεμία σχέση με το Noor1. Από την εταιρεία έγιναν δύο εμβάσματα στα ΗΑΕ και αγοράσαμε πετρέλαια για τα πλοία της εταιρείας. Μετά από ένα χρόνο, ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας ενεπλάκη με τα ναρκωτικά. Αυτό συνέβη. Μας έχουν ελέγξει, Πετρέλαια παίρναμε. Έχουν γίνει δικαστήρια, στο εξωτερικό, δεν υπάρχει καν το όνομά μας. Ήταν μια σκευωρία εναντίον μας, για να την χρησιμοποιήσουν. Υπάρχουν και πολιτικοί που ΄χουν ανάμοιξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν πολλά. Δεν απειλώ, είναι μια υπόσχεση. Θα ακολουθήσω τη νόμιμη οδό. Έχω προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
– Σε λίγο καιρό θα δούμε ποιοι δικαστές έχουν αναβαθμιστεί που χειρίστηκαν τις υποθέσεις μου.
– Ο κύριος Τσίπρας παραβιάζουν το νόμο όταν αναφέρεται σε εμένα και σε αυτή την υπόθεση για να φτιάξει την ατζέντα του και να καλύψει την ανυπαρξία του. Έχω οικογένεια, επιχειρήσεις, φίλους, οπαδούς. Δεν θα το επιτρέψω. Θα δείτε σύντομα ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της ιστορίας. Θα τιμωρηθούν.
– Η κυβέρνηση έχει βάλει τους πάντες να με ελέγχουν. Όσο επίπονο είναι για εμένα, είμαι χαρούμενος γιατί δεν έχουν βρει τίποτα.
– Πονεμένη και η ιστορία για την εμπλοκή μου σε υποθέσεις στημένων αγώνων. Δεν υπάρχει ουδεμία ανάμιξη δική μου. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ.
– Ο κ. Τσίπρας, επικίνδυνος για τον τόπο, έχει πει εκατομμύρια ψέματα και έχει διαπράξει εκατομύρια εγκλήματα.
– Δεν θα έλεγα πλήγμα ότι δεν θα είναι μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης στον Πειραιά.
– Δεν έκανα ποτέ πρόταση να είναι υποψήφιος για τον Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης.
– Ο Πέτρος Κόκκαλης, όσο καιρό ήταν στον Πειραιά, είχε πει στον Μώραλη ότι δεν θα έκανε ποτέ καμία δουλειά με τον Δήμο με τις εταιρείες του Σωκράτη.
– Από το 2010 έως σήμερα στον Ολυμπιακό, τις εγκαταστάσεις, τον ερασιτέχνη έχω βάλει πάνω από 100 εκ. ευρώ και έχω πληρώσει 150 εκ. ευρώ σε φόρους.
– Παρέλαβα την ομάδα με χρέη 40 εκ. ευρώ από τον Σωκράτη. Όταν ο Κόκκαλης ανέλαβε τον Ολυμπιακό, το χρέος του ήταν στο μισό, χωρίς την προείσπραξη των χορηγών.
– Έχουμε ξεπληρώσει όλα τα χρέη. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ηψηλό μπάτζετ. Και για την ΠΑΕ. Ξεχρεώσαμε και ένα μεγάλο χρέος από τον ερασιτέχνη.
– Όταν έπαιρνα τα πρωταθλήματα, είχαμε υψηλότερα μπάτζετ από τις άλλες ομάδες. Τριπλάσιο μπάτζετ.
– Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την καλύτερη ομάδα που μας πήρε το πρωτάθλημα. Την ευθύνη της απώλειας του τίτλου την αναλαμβάνω πάντα εγώ.
– Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω από τον Ολυμπιακό. Και εάν αποχωρήσω, πρέπει να βρεθεί κάποιος, που να διασφαλίσει το μέλλον. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος για να αγοράσει τον Ολυμπιακό ή να διασφαλίσει μια καλύτερη πορεία στο μέλλον. Θα είμαι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια.
– Δεν κουράζομαι εύκολα. Το καλό είναι πως κάνω πρωταθλητισμό παντού. Στην ναυτιλία, στα ΜΜΕ, στα ποδοσφαιρικά. Πιο πολύ από όλα αγαπάω τον Ολυμπιακό. Η ναυτιλία με ευχαριστεί περισσότερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου