Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ακούστε κυβερνήτες, κυβερνητικοί και λοιποί συστημικοί

 
Αναδημοσίευση από Φ Κέντρο

Ακούστε κυβερνήτες, κυβερνητικοί και λοιποί συστημικοί:
– Το να πληρώνει πρόστιμο ο Έλληνας που θέλει να πάει στον τόπο καταγωγής του την ίδια ώρα που επιδοτείται ο παρανόμως εισελθών για να πάει στο χωριό τού Έλληνα, είναι πρόκληση! 

 
 
 
– Το να επιτρέπεται ο ισλαμικός νόμος (“σαρία”) στο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα την ίδια ώρα που η “σαρία” σαφώς και απαγορεύεται σε όλη την Ευρώπη, είναι πρόκληση!
-Το να επιτρέπεται να ακούγεται σε μεγάφωνα ο Ισλαμιστής μουεζίνης από το τζαμί στη Θράκη ενώ απαγορεύεται να ακούγεται (ακόμη και μεγαφωνικώς) ο Χριστιανός ιερέας, είναι πρόκληση!   
 
 
 
Γιώργος Σαγιάς. Δημιουργός και Συντονιστής του Κέντρου Μελετών Φ

– Το να διορθώνονται γραπτά μαθητών από την Α’ Δημοτικού όταν μαθητές γράφουν κύριο όνομα με πρώτο γράμμα “μικρό” και την ίδια στιγμή η ΠτΔ να γράφει τη λέξη Έλληνας σαν: έλληνας (με “μικρό”), είναι πρόκληση!
– Το να υπάρχει απαγόρευση μεταφοράς Αγίου Φωτός σε οικίες (με φλόγα που ανάβει από λαμπάδα σε λαμπάδα από αρκετή απόσταση και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση) την ίδια στιγμή που επιτρέπεται η διανομή αγαθών κάθε είδους και η οποία προϋποθέτει αρκετά διαφορετικά αγγίγματα κατά τη διαδικασία, (π.χ. καφές, πίτσες, συσκευές κ.ά.π.), είναι πρόκληση.
– Το να επιτρέπεται να βγαίνουν άνθρωποι από τα “χοτ σποτ” κατά δεκάδες (και συνολικά πολλές πολλές εκατοντάδες και σε μεγάλη διασπορά στην επικράτεια) και να κινούνται σε παρέες και ομάδες, ενώ οι Έλληνες πρέπει να αιτούνται αδείας συνεχώς, εγγράφως ή και ηλεκτρονικώς για να κινηθούν κατά μόνας εκτός της οικίας τους, είναι πρόκληση!
– Το να μένουν σταθεροί οι φόροι πολλών κατηγοριών εργαζομένων, ελευθέρων επαγγελματιών, επιχειρηματιών κ.ά.π. την ίδια στιγμή που τα έσοδά τους σταδιακώς μηδενίζονται, είναι πρόκληση!
– Το να επιχορηγούνται τα Κόμματα της Βουλής με 13.500.000€ και τα ΜΜΕ με 11.000.000€ την ίδια στιγμή που με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να προσληφθούν περίπου 100 γιατροί, νοσηλευτές και υγιειονομικό προσωπικό για μία σχεδόν δεκαετία, είναι πρόκληση!
– Το να αγωνίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας κάθε κλάδου και είδους στον Έβρο υποστηριζόμενοι από σύσσωμο τον ελληνικό λαό (πλην αρνησιπάτριδων) και από κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης που λειτούργησαν στη συγκεκριμένη περίπτωση φιλελληνικά, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζουν να εισέρχονται από τη θάλασσα παρανόμως κατά κύματα άνθρωποι στη χώρα μας και το κράτος να τους δίνει δικαίωμα αιτήσεως ασύλου, είναι πρόκληση!
– Το να “διαρρέουν” εντέχνως απόψεις στελεχών -κυρίως της υγείας και της πολιτικής που έχουν επικοινωνιακή υπερέκθεση- υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης, κέντρα που εκμεταλλεύονται πολιτικά το συναίσθημα του πολίτη, την ίδια στιγμή που ο μέσος πολίτης αγωνιά πρωτίστως για την υγίεια του καθώς και -πρωτίστως- των οικείων του, είναι πρόκληση!

Ακούστε κυβερνήτες, κυβερνητικοί και λοιποί συστημικοί:
Έχετε καταφέρει να πείθετε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να σας ψηφίζει. Συνεπώς, εσείς έχετε δημοκρατική νομιμοποίηση και οι ψηφοφόροι σας έχουν συμμετοχή -δι’ υμών- στις πράξεις σας. Αυτό εσείς το εκλαμβάνετε ως δικαίωμα να λαμβάνετε κατά καιρούς αντισυνταγματικές αποφάσεις;
Οι αντιφάσεις, η έλλειψη ισονομίας, η ποδηγέτηση της κοινής γνώμης, η απόκρυψη αναλύσεων για τα ερχόμενα (π.χ. στην οικονομία και στις συναλλαγές), η τρομολαγνεία, η υποκρισία (π.χ. στα των Μυστηρίων της Ορθοδοξίας), η στέρηση ελευθεριών, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής -και όχι μόνο- της περιόδου. Ας γνωρίζετε όμως ότι από τη ρίζα του, το αυτόχθον ελληνικό έθνος, είναι μαχόμενο, υπερήφανο και ανίκητο. Με άλλα λόγια, ο αγώνας κατά της αντιανθρώπινης παγκοσμιοποίησης -την οποία πλείστοι όσοι ομού πρεσβεύετε- θα συνεχιστεί, θα ενταθεί και θα είναι εν τέλει νικηφόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου