Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Παγκόσμιο ΣΟΚ από Roger Stone: Ο Bill Gates έχει δημιουργήσει τον Κορωνοϊό για να…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
tc3a9lc3a9chargement

Ο Roger Stone, πολιτικός σύμβουλος και έμπιστος φίλος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων Προέδρων, από τον Nixon και Regan, μέχρι τον Bush και Trump, δεν δίστασε χθες Δευτέρα να επιτεθεί στον Bill Gates σχετικά με την κρίση του Covid 19.
bill-gates-vaccine-digital-id-certificates-microchip-implant-rfid-coronavirus-covid-19-id-2020-chip-certificate-mark-of-the-beast-wuhan-china-cure-covid19-biohacking
Oπως δημοσιεύει σήμερα το NYP, ο πολιτικός σύμβουλος, με την εκκεντρική προσωπικότητα , κατηγόρησε τον ιδρυτή της Microsoft και ” φιλάνθρωπο” Gates, ότι τον θεωρεί ικανό να δημιούργησε τον Κορονοϊό , έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να εμφυτεύσει τα μικροτσίπ στους ανθρώπους.
“Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Bill Gates να έπαιξε κάποιο ρόλο στη δημιουργία και διάδοση αυτού του Ιού . Έχω συντηρητικούς φίλους που λένε ότι είναι γελοίο και άλλοι που λένε ότι αυτό είναι σίγουρο “, απάντησε ο Stone, στον Joe Piscopo, οικοδεσπότη ραδιοφωνικού προγράμματος , όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία.
“Αυτός και άλλοι θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης, το χρησιμοποιούν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και μικροτσίπ για τους ανθρώπους, Αυτό δεν θα γίνει, παρά πάνω από το πτώμα μου! Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί; Ούτε κατά διάνοια ! ” πρόσθεσε ο Στόουν στο δημοσιογράφο Piscopo, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως ένα μύθο της πολιτικής σκηνής και ένα μακροχρόνιο σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ.
” Ο Γκέιτς προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό για μια παγκόσμια κρίση υγείας όπως αυτή του Κορονοϊού. ”
dimpenews. com
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου