Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δήλωση Αστέριου Τόκα για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης Προέδρου της Ν.Δ. την 29η Νοεμβρίου


Θα ήθελα να συγχαρώ τους χιλιάδες Πιεριείς Νεοδημοκράτες που αυθόρμητα προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη του Νέου Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που με επιμονή και υπομονή έφεραν σε πέρας το δύσκολο έργο τους με άριστο τρόπο.

Η μαζική συμμετοχή αποτελεί εγγύηση της ενότητας και αισιόδοξη προοπτική για τη Νέα Δημοκρατία. Ο νέος Πρόεδρος μας, Αντώνης Σαμαράς, έλαβε ξεκάθαρη και δυνατή εντολή για να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Οι οκτακόσιες χιλιάδες μέλη που συμμετείχαν σ’ αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία για την παράταξη μας είναι αυτοί που έφεραν το πρώτο χαμόγελο αισιοδοξίας μετά της εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Σε αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί ξεκινάμε ένα νέο αγώνα διότι πρέπει να εργαστούμε ενωμένοι, για την αναγέννηση της παράταξης με νέες δυνάμεις, με νέες ιδέες και να αναλάβουμε εκείνες τις σύγχρονες πολιτικές πρωτοβουλίες που απαιτεί η κοινωνία για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα της Ελπίδας και την Πιερία της Ελπίδας!

Αστέριος Τόκας

Πολιτευτής Ν.Δ. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου