Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η Βασιλόπιττα των Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης

Η Βασιλόπιττα των Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης

Την Τρίτη, 18 Ιαν 2011, στις 20.00, στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης οι Νέοι Αγρότες της Θεσσαλονίκης μοιράζονται την βασιλόπιττα για το 2011 και προσκαλούν όλες και όλους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Βογιατζής (6983275416) είπε: Εμείς που πιστεύουμε στον αγροτικό κόσμο και στην προσφορά του στην εθνική οικονομία, περιμένουμε από τους νέους αυτοδιοικητικούς φορείς (δήμοι και περιφέρεια), τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, να εκδηλώσουν το έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον αγροτικό κόσμο, με την θεσμοθέτηση Αντιδημαρχιών και Επιτροπών για τα αγροτικά θέματα και βέβαια με την θεσμική εκπροσώπηση και συμμετοχή των αγροτών και ιδιαίτερα των Νέων Αγροτών για την Τοπική Ανάπτυξη.

Στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας (18-1-2011, 20.00) έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς και οι αρχές της γεωγραφικής περιοχής του νομού Θεσσαλονίκης, και βέβαια όλες οι Νέες και οι Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης.

Η επόμενη συνάντηση των Νέων Αγροτών της ΕΝΑ Θεσσαλονίκης οργανώνεται για τις 5-2-2011, 10.00, στην Zootechnia, για ντόπιες ποικιλίες κτηνοτροφικών φυτών, και αμέσως μετά οι νέες και οι Νέοι Αγρότες θα συμμετέχουν στην ημερίδα για την Μελλοντική ΚΓΠ στην αίθουσα Corona.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου