Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012ΝΟΤΗΣ: ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .

notis
Όλοι οι πολιτικοί που έχουν διαχειριστεί δημόσιο χρήμα από το 1974 και μετά και έχουν κάνει ατασθαλίες θα πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία, υποστηρίζει ο Νότης Σφακιανάκης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» δηλώνει ότι «ζούμε σε απόλυτη δικτατορία. Από τη στιγμή που πληρώνουμε κρατικούς λειτουργούς κι αυτοί μας κλέβουν, τότε τι περιμένετε; Στους λειτουργούς συμπεριλαμβάνω και τις "επίλεκτες" ομάδες των υποτιθέμενων αστυνομικών, οι οποίοι είναι μπράβοι της εξουσίας και καταστέλλουν οποιαδήποτε διαδήλωση του λαού ρίχνοντας δακρυγόνα»
Τονίζει μάλιστα ότι «οι ασυλίες και τα τοιαύτα επιβάλλεται να καταργηθούν. Είναι δυνατόν να έχει ασυλία "ο υπάλληλός" μας βουλευτής και να μην έχει ο εργοδότης; Αν η δικαιοσύνη αποφανθεί ισόβια δεσμά για κάποιους, τότε να εκτίσουν την ποινή τους ισόβια κι όχι δεκαπέντε χρόνια. Μόνο ο Παπαδόπουλος και ο Ντερτιλής έμειναν ισόβια».
Στην ερώτηση αν είναι υπέρμαχος της δικτατορίας, απαντά:«Τότε αυτά που έκαναν οι προαναφερθέντες ήταν τα πρέποντα και γι'αυτό είχε μπει μια τάξη στη φαυλότητα του παρελθόντος. Μετά τη δικτατορία ξανάρχισε χειρότερος φαύλος κύκλος. Αν έρθουμε στο σήμερα συμφωνώ με κάποιους ανθρώπους και τις θέσεις τους ανεξάρτητα αν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μιλάω πάντα υπέρ του δικαίου, απ' όπου κι αν προέρχεται».    pigi  makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου