Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013


ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Πρώτη καταχώρηση: 28/03/2013 - 09:40
Τελευταία δημοσίευση: 09:40Τσούζουν
ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Οπως έμεινε στην ιστορία ο μαύρος Απρίλιος του ΄41 έτσι θα μείνει και ο κατάμαυρος Μάρτιος του 2013. Είναι   οι μήνες της βάρβαρης γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Και όπως το ‘39 ο  Χίτλερ ξεκίνησε από την Πολωνία το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, έτσι το 2013 η καγκελάριος Μέρκελ, εξ ίσου αδίστακτη, ξεκινά από την Κύπρο, απροκάλυπτα πλέον ,  τηνοικονομική υποδούλωση ολόκληρης της  Ευρώπης.
Οι  πολίτες του ευρωπαϊκού νότου, χτυπημένοι άγρια από την παγκόσμια κρίση, βλέπουν  να πλανώνται πάνω από τα κεφάλια τους (όπως τότε τα «στούκας» του Χίτλερ) τα αρπακτικά όρνεα του Βερολίνου με  σάρκες της Κύπρου στο ράμφος τους, έτοιμα να εφορμήσουν και στις δικές τους  καταθέσεις , για να τους υποδουλώσουν, εν ονόματι της  «Γερμανικής Ευρώπης»!
Η ιστορία όμως γράφει  επίσης ότι οι «νότιοι» της Ευρώπης, με πρωτοπόρους τους Ελληνες, τους Γάλλους και τους Γιουγκοσλάβους (λίγο αργότερα και τους Ιταλούς ), ξεκίνησαν εκείνα τα χρόνια την επική αντίσταση κατά της  χιτλερικής κατοχής, πρώτα κουρελιάζοντας τις σημαίες της, όπως έκαναν ο Γλέζος με τον Σάντα, και αμέσως μετά οργανώνοντας πανεθνικά απελευθερωτικά κινήματα.
Τέτοια κινήματα θα νοιώσουν αργά ή γρήγορα στις πλάτες τους οι αφέντες του Βερολίνου και μάλιστα ξεκινημένα πάλι από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ματωμένη σημαία του Κολλάτου  είναι ένα μικρό σημαδάκι μπροστά σε ό,τι αναμένεται... Ιδιαίτερα αν ο δικός μας υπουργός Οικονομικών τολμήσει να δεχθεί «κούρεμα» των καταθέσεων και στις ελληνικές τράπεζες. Θα είναι πράξη συνθηκολόγησης χειρότερη εκείνης του προδότη Τσολάκογλου
Ας αναλάβει λοιπόν τις ευθύνες της η ελληνική κυβέρνηση! Οι κατάσταση είναι λίαν  εκρηκτική. Οι σπίθες πλησιάζουν!

Ch.Passalaris@hotmail.com                 PIGI  ENIKOS.GR
εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου