Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Το "ατύχημα" του Καρατζαφέρη


ΒΙΝΤΕΟ-Το "ατύχημα" του Καρατζαφέρη

Πρώτη καταχώρηση: 09/03/2013 - 19:12
Τελευταία δημοσίευση: 19:12Πολιτική
ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα του Καρατζαφέρη
ΒΙΝΤΕΟ-Το "ατύχημα" του Καρατζαφέρη

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για την..." πρόλαβε να πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα στο πλαίσιο των περιοδειών του, ανα τη χώρα και μια μεγάλη ταμπέλα με το σήμα του κόμματος κατέρρευσε πάνω από το κεφάλι του.
Η συνέντευξη διεκόπη και όλοι έτρεξαν να σηκώσουν την ταμπέλα που έπεσε. Ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ το συμβάν και μάλιστα ρώτησε αν το έκαναν επίτηδες. Στη συνέχεια κάποιοι προσπάθησαν να το ξανακρεμάσουν στο φόντο του προέδρου αλλά έκριναν ότι υπήρχε ο κίνδυνος να ξαναπέσει.
Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να συνεχίσει, χωρίς σκηνικό ενώ κάποια γυναίκα του καθάρισε το σακάκι από σκόνη που έπεσε μαζί με το σκηνικό.

Δείτε το βίντεο



Πηγή:pelop.gr                        pigi  enikos.gr



Πολιτικοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΣΧ ....ΠΟΥ  ΠΑΣ  ΡΕ  ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ!!!!   ΟΤΙ   ΑΡΠΑΞΕΣ...ΑΡΠΑΞΕΣ!!!ΑΠΟ  ΚΡΑΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΧΟΡΗΓΉΣΕΙΣ   ΚΑΘ ΟΤΙ  ΤΟ  ΚΌΜΜΑ - ΑΠΌΚΟΜΜΑ  ΟΠΩΣ  Ο  ΙΔΙΟΣ  ΕΛΕΓΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΟ  ΣΟΥ  ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΈΛΕΓΕΣ  ΓΩΝΙΑΚΌ  ΜΑΓΑΖΑΚΙ...ΕΝΑΣ  ΦΕΥΓΕΤΕ  ΕΚΑΤΟ  ΈΡΧΟΝΤΑΙ!!!  ΤΑ   ΞΕΧΑΣΕΣ  ΡΕ  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!!! ΤΩΡΑ  ΠΟΥ  ΦΕΥΓΟΥΝ  ΚΑΤΑ  ΧΙΛΙΆΔΕΣ   ...ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΈΡΧΕΤΑΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ....ΜΕΧΡΙ  ΚΙΟΥ   ΡΟΥΝΤΟΥΛΗΣ  ΣΕΦΥΓΙΕ...ΟΥ  ΤΟΥ   ΓΟΥΜΑΡΡ.....

                            ''Ο  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ''
ΥΓ1.  ΠΟΣΑ  ΕΚ. ΕΥΡΩ  ΕΧΕΙΣ  ΚΑΒΑΝΤΖΣΑ???
ΥΓ2. ΠΕΡΝΑΝ  ΤΑ  30  ΕΚ. ΕΥΡΩ  ΚΑΙ  ΘΕΛΕΙΣ  ΚΙΑΛΛΑ???
ΥΓ3. Ο ΛΥΠΟΤΑΧΤΗΣ  ΣΕ  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΚΟΜΑ???
ΥΓ4. ΠΟΣΑ  ΑΚΙΝΗΤΑ  ΤΕΛΙΚΑ  ΕΧΕΙΣ  ΡΕ  ΜΕΓΑΛΕ  ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ???
ΥΓ5,   ΜΕ  ΤΙΣ  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ  ΠΩΣ  ΤΑ  ΠΑΣ???    ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ...ΧΕ..ΧΕ..
εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου