Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Την Πέμπτη παρουσιάζει την έκθεση ο Ρακιντζής

Πρώτη καταχώρηση: 09/07/2013 - 10:47
Τελευταία δημοσίευση: 10:47Πολιτική
Την Πέμπτη παρουσιάζει την έκθεση ο Ρακιντζής
Την Πέμπτη παρουσιάζει την έκθεση ο Ρακιντζής

Την ετήσια έκθεσή του για το 2012 υπέβαλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα την παρουσιάσει στον Τύπο.
Στην έκθεση ο κ. Ρακιντζής αναφέρεται στις νομοθετικές και οργανωτικές προτάσεις που υπέβαλε το περασμένο έτος με στόχο την πάταξη της διαφθοράς και την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα, καθώς επίσης και στην άσκηση της πειθαρχικής δικαιοδοσίας του στα πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου των δημοσίων υπαλλήλων.
Επίσης, παρατίθενται χαρακτηριστικές υποθέσεις που χειρίσθηκε κατά το 2012 το γραφείο του και γίνεται μια συνολική επισκόπηση του έργου του.
Ακόμη, περιλαμβάνονται ως παραρτήματα η ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Επιθεώρησης και Ελέγχου (ΣΟΕΕ) και η βασική νομοθεσία που αφορά στην ΓΕΔΔ και στο ΣΟΕΕ. Στην ετήσια έκθεση του ΣΟΕΕ παρουσιάζεται μεταξύ άλλων περιληπτικά η δραστηριότητα των βασικών Σωμάτων και Υπηρεσιών Επιθεώρησης και Ελέγχου κατά το 2012 και ο προγραμματισμός δράσης τους για το 2013.

            pigi  enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου