Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ».

Γαμημένο σύστημα, που μέσα σου κλείνεις και προστατεύεις όλη την ακριβοπληρωμένη κομματική σαβούρα, μόνο και μόνο για να έχεις σε απόθεμα το συστατικό που σε θρέφει εδώ και δεκαετίες και δεν.....
είναι άλλο από τον μύκητα της σαπίλας, ο οποίος μύκητας, εκτός από τροφή, έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και το βασικό συστατικό με το οποίο είναι χτισμένο το κράτος, μέσα στο οποίο ζεις, ρε γαμημένο σύστημα.

Γαμημένο σύστημα, όλοι τρέχουν να σε σώσουν όταν πας να καταρρεύσεις και ας ξέρουν καλά, όλοι αυτοί που κόπτονται για το καλό σου, ότι είσαι απαίσιο και απάνθρωπο και ότι καταστρέφεις ζωές και έθνη μόνο με την ύπαρξη σου.

Γαμημένο σύστημα, αυτοί που σε δημιούργησαν είναι οι ίδιοι που τώρα τρέχουν να σε διορθώσουν, αλλά δεν ξέρουν ένα πράγμα, ότι έχεις γίνει δυνατότερο από αυτούς τους ηλίθιους υπανθρώπους που παριστάνουν τους σωτήρες, ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες, των οποίων τα σχοινιά τα κουνάς εσύ, ρε γαμημένο σύστημα.

Γαμημένο σύστημα, πληρώνεις από αυτά που δεν έχεις, μοιράζεις από αυτά που δεν σου ανήκουν, καταστρέφεις αυτά που δεν πρέπει, σκοτώνεις αυτούς που προσπαθούν, δοξάζεις εκείνους που σε υμνούν, τρέφεις τους λίγους, κυνηγάς τους πολλούς, δωροδοκείς τους παλιανθρώπους, χειροκροτείς τους ασήμαντους και κλωτσάς τους απαραίτητους, εξορίζεις τους ιδιαίτερους, φιλοξενείς τους ασήμαντους, προδίδεις τους ήρωες, παρασημοφορείς τους προδότες, πολεμάς τους τίμιους, επαινείς τους άτιμους και όλα αυτά, για να υπάρχεις, ρε γαμημένο σύστημα, απλά για να υπάρχεις.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου