Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Καλώς δεχθήκαμε τα νέα φρούτα, τους νέο-Πατριωτές …

 

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Ηλείας…

Όταν στη πρώτη Δημοτική μου θητεία καταψήφιζα να γίνει επίτιμος Δημότης Πύργου ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος (κάτι που προκάλεσε ένα μικρό πολιτικό σάλο ως πρώτη καταψήφιση ΠτΔ στη μεταπολίτευση), το...








Χάρης Μιχαλακόπουλος






 έκανα αυθόρμητα και συνάμα συνειδητά. Συνειδητά στις αξίες μου και αυθόρμητα με όσα είχα αποκομίσει από τον ίδιο τον ΠτΔ, που υπέγραφε με κλειστά μάτια τα πάντα… Μνημόνια-Πρέσπες-Μισθούς κλπ και επικύρωνε έτσι ως ΠτΔ, τη σφαγή των Ελλήνων, της Πατρίδας και του Έθνους.


Στη θητεία του δε θυμήθηκα να κάνει κάτι που να είναι υπέρ της Πατρίδας, παρά μόνο τα 1821(συμβολικά το λέω) «αυστηρά» διαγγέλματα προς τους Τούρκους, που φυσικά έγιναν ανέκδοτα και γελάει λίγο ο κοσμάκης.

Πίστευα ότι δε θα μου λείψει καθόλου, το αντίθετο μάλιστα και να που στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ!!!

Μου λείπεις ήδη Προκόπη Παυλόπουλε!!!…Έφυγες και πλάκωσαν οι νέο-Πατριώτες της ΕΚΟΝ.

 

Πλάκωσαν οι νέο-Πατριώτες του «Ρήγα Φεραίου» στα ύπατα αξιώματα. Στην αριστερή ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ θυμίζουμε ότι παρέλασαν ως γραμματείς και οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης κλπ εθνοαποδομητές….

Με τέτοια βιώματα που έχει μεγαλώσει η Κατερίνα(κατά δική της παρέκκλιση να μην την προσφωνούν Αικατερίνη), τελικά είναι λογικό να ακούμε ανήμερα την ημέρα της Εθνικής Εθνεγερσίας για νέο-Πατριωτισμό. Θα ακούσουμε πολλά ακόμα τέτοια «περίεργα» φαντάζομαι, από την εν λόγω…

Προκόπη γύρνα πίσω… μου λείπεις κιόλας…

Ακολουθεί η καταψήφιση του Προκόπη Παυλόπουλου, τον Ιανουάριο του 2018 στο ΔΣ του Πύργου, από τον Δημοτικό συνδυασμό ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ, ως επίτιμου δημότη Πύργου Ηλείας με όλο το σκεπτικό (της καταψήφισης) εδώ (για συντομία).

akromolio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου