Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Πάλη στην Άμμο


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης γυναικών Φανή Ψαθά χτες στην Κατερινόσκαλα στην 3η πανελλήνια συνάντηση της "Πάλης στην Άμμο"... Στη φωτογραφία με τους δύο μικρούς παλαιστές...Η Φανή με αφορμή τους χτεσινούς αγώνες έκανε και την εξής πρόταση : "Η Ελλάδα ως γενέτειρα του αθλήματος της πάλης και που έχει τόσες παραλίες θα μπορούσε να ήταν η χώρα που θα διοργάνωνε κάθε χρόνο εδώ στη χώρα μας τους αγώνες για όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα της "Πάλης στην Άμμο"...

Κατερινόσκαλα Κατερίνης...


Γεμάτη από κόσμο η παραλία της Κατερινόσκαλας...

"Πάλη στην Άμμο" - 3η συνάντηση πανελλήνιων αγώνων πάλης στην Κατερινόσκαλα


Κατερινόσκαλα χτες... Και νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Κατερινιώτης Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου...

Χρήστος Παγγέας χτες στην Κατερινόσκαλα στην "Πάλη στην Άμμο"

Μεγάλοι αθλητές του χώρου της πάλης χτες στην Κατερινόσκαλα και μεταξύ αυτών και Χρήστος Παγγέας που είπε λίγα λόγια στο δημοσιογράφο Αποστόλη Λέινα.

Α.Λ : Χρήστο, πες μας λίγα λόγια για σένα και την αθλητική σου δράση
Χ.Π : Ξεκίνησα ως αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης από τον Αρχέλαο Κατερίνης με δάσκαλο τον Ψωμιάδη το Λαζάρο. Ως αθλητής βγήκα για οκτώ χρόνια πρώτος στην Ελλάδα. Τρίτος στους Βαλκανικούς, τέταρτος σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων, έβδομος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, αλλά τελείωσα νωρίς την αθλητική μου καριέρα. Μετά στο πανεπιστήμιο πήρα ειδικότητα πάλης και αμέσως μετά ανέλαβα προπονητής, αφού έκανα ένα δικό μου σύλλογο στην Ελασσόνα, ο οποίος έχει πάει πολύ καλά και έχει βγάλει πολλούς πρωταθλητές. Το 2003 προσλήφτηκα για ενάμιση χρόνο ως προπονητής στην Εθνική Ομάδα για την Ολύμπιάδα του 2004 και εκεί είχα αναλάβει τον Αβράμη το Δημήτρη, τον Κονιτσόπουλο τον Αλέξη, τον Θάνο τον Κώστα και τον Αρκουδέα τον Κώστα. Και οι τέσσερις πήγαν πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που είχαμε τότε.
Α.Λ : Τώρα που εργάζεσαι;
Χ.Π : Εργάζομαι ως γυμναστής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε σχολείο του Νομού Λαρίσης. στο διαδίκτυο διατηρώ σελίδα που ασχολείται με το άθλημα της πάλης : palema.gr, όπου προσπαθώ να δώσω μια χροιά ενημερωτικού και επιστημονικού χαρακτήρα.
Α.Λ : Πώς είδες τους πανελλήνιους αγώνες της "Πάλης στην Άμμο" που διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κατερινόσκαλα;
Χ.Π : Είναι κάτι το πρωτότυπο και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια ο Βασίλης Μπατάλας και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες για την ανάδειξη του αθλήματος.
0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου