Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

"Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά τη διαγραφή της Μαρίας Δαμανάκη"


"Σαρωτική αλλαγή του κλίματος υπέρ του έντιμου Πασοκ
Τα σκάνδαλα φέρνουν στο φως την ανάγκη για εσωτερική κάθαρση
σε όλα τα κόμματα
Εκλογές εδώ και τώρα
Αν δεν πετύχει το έντιμο Πασοκ θα έρθει ο φασισμός!!
Ένα έντιμο ιστορικό στέλεχος της αριστεράς ο Περικλής Κοροβέσης λύνει την σιωπή του και λέει την αλήθεια, (άσχετα αν μετά...

πιέστηκε και διασκεύασε) για τα σκάνδαλο Siemens: « Είναι ένα σκάνδαλο, δομικό θα έλεγα, του μαφιόζικου καπιταλισμού. Δηλαδή ξέρουμε όλοι – ο καπιταλισμός, δεν είναι ο καλός καπιταλισμός του 19ου αιώνα ή του 20ου που έκανε εργοστάσια, έδινε δουλειές κλπ., τώρα είναι ένας καπιταλισμός μαφία, ο οποίος αρπάζει το κέρδος και δημιουργεί φτώχια. Το μέγα σκάνδαλο είναι ότι επί κυβέρνησης Τζανετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε. Είναι γνωστό εδώ και είκοσι μέρες. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη.

Η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο, του μαφιόζικου καπιταλισμού. Οι μεγάλες εταιρείες δίνουνε επισήμως μίζες. Η Δικαιοσύνη είναι μέρος του συστήματος. Είναι ο τρόπος που νομιμοποιούμε την αδικία».



Οι πολίτες απαιτούν να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης. Το Πασοκ δεν χάνει από την δεξιά αλλά από την προδοσία των «εσωτερικών προδοτών»!! Το τί έγινε στο εσωτερικό της αριστεράς είναι πλέον γνωστό μετά της αποκαλύψεις του Περικλή της Δημοκρατίας. Το θέμα είναι ποια είναι η ανάμειξη των στελεχών που προέρχονται από την αριστερά της αμαρτωλής εκείνης περιόδου όπως της κ. Μαρίας Δαμανάκη. Προ καιρού είχα ο ίδιος αντιληφθεί τις ποινικές παρασπονδίες της κ. Δαμανάκη και της έχω υποβάλλει επτά (7) μηνύσεις για σύσταση συμμορίας, δολοφονίες παιδιών, εκβιασμούς, απειλές κλπ.. Ωχρίασαν οι ανακριτές όταν τους αποκάλυπτα ότι οι μπράβοι μαφιόζοι της κ. Δαμανάκη απειλούν να «μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο και απειλούν συγγενικά πρόσωπα με δολοφονία».

Η κ. Μαρία Δαμανάκη, ένα περιφερόμενο πολιτικό πτώμα έχει κατ’ επανάληψη καταγγελθεί από εμένα και στο πειθαρχικό του Πασοκ και στα αρμόδια όργανα και στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Παπανδρέου και στην σύζυγο του κ. ΄Αντα Παπανδρέου την οποία η κ. Δαμανάκη Μαρία έβριζε χυδαιότατα στο γραφείο της, όπως και άλλες έντιμες βουλευτίνες του Πασοκ. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η κ. Δαμανάκη είναι φανατική Ιουδαία όπως οι «ταλιμπάν» και συνεργάζεται με «ξένα κέντρα». Έτσι έρχονται στο προσκήνιο οι καταγγελίες Στριγγά για την περίοδο Πολυτεχνείου. Η κ. Δαμανάκη περίμενε η δεξιά να την προτείνει ως Πρόεδρο Δημοκρατίας και γι’ αυτό συνεργαζόταν άψογα με την δεξιά. Ο Γ. Παπανδρέου, όπως ο αείμνηστος Ανδρέας, τον οποίο η κ. Δαμανάκη «δίκαζε» - αν είναι δυνατόν – για την υπόθεση Κοσκωτά, πρέπει να στείλει το εξής μήνυμα στους εσωτερικούς προδότες: «Θέσατε τον εαυτό σας εκτός κινήματος. Επιτέλους Τέλος».

Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν πλέον στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό και αξιόπιστο ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, επέστρεψε από τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου πανέτοιμος να κυβερνήσει. Ο αυριανός Πρωθυπουργός συνοδευόταν από την σύζυγό του κ. ΄Αντα Παπανδρέου, πανέξυπνη και λαμπερή τον κ. Γιάννη Ραγκούση και πλήθος στελεχών, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα πλήθη των πολιτών που είχαν καταπλεύσει εκεί από όλα τα σημεία του ορίζοντα.

Ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου συναισθανόμενος την αγωνία των πολιτών τόνισε ότι:

Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, για τις απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται, ακόμα και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία. Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, να ξεπεράσουμε την κρίση. Να ανακτήσουμε το κύρος του πολιτικού συστήματος. Να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά. Γι' αυτό χρειάζεται για αρχή μια λέξη.. Μια λέξη που λέει ότι, μπορούμε.» Σήμερα η κατάσταση της χώρας είναι τραγική: Για πρώτη φορά μετά το 1993 η ανάπτυξη στην Ελλάδα έχει αρνητικό πρόσημο. Ρεκόρ στον κρατικό δανεισμό. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου το Ελληνικό δημόσιο είχε ήδη δανειστεί όσα θα έπρεπε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό να δανειστεί για όλο το 2009 και 12 δις ευρώ περισσότερα! Σύνολο 53 δις. Ρεκόρ και στα «φέσια» στην αγορά.

Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…Ο νεοφιλελευθερισμός καταρρέει παρά τα πρόσκαιρα «υποστυλώματα». Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Περίπου 8.000.000 έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 500.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι «υπάλληλοι» των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!! Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Μόνο μια «νέα σεισάχθεια» θα σώσει την Ελλάδα. Όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά-αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


Είναι πλέον εμφανής η μαζική μεταστροφή των πολιτών προς το νέο έντιμο ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα. Το Πασοκ δεν χάνει από την δεξιά αλλά από την προδοσία των «εσωτερικών προδοτών»!! Ο Γ. Παπανδρέου, όπως ο αείμνηστος Ανδρέας πρέπει να στείλει το εξής μήνυμα στους εσωτερικούς προδότες: «Θέσατε τον εαυτό σας εκτός κινήματος. Επιτέλους Τέλος» Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας πανίσχυρος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο μόνος πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος. Ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά, πίστη, ελπίδα και ενθουσιασμό!! Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!

Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!


Στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, καλούμε τον Γιώργο Παπανδέου να διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες την κ. Δαμανάκη Μαρία.

Εκλογές Εδώ και Τώρα.

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας "
http://pyrgos-news.blogspot.com

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου