Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Σταμάτησε η αυθαιρεσία στα διόδια Λεπτοκαρυάς»


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Κατερίνη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου:

«Σταμάτησε η αυθαιρεσία στα διόδια Λεπτοκαρυάς»

Ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε.» να καταργήσει την ελεύθερη διέλευση των κατοίκων του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς δήλωσε:

«Η απόφαση της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε.» να πληρώνουν οι δημότες του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου κάθε διέλευσή τους από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς καταργώντας την κάρτα ελεύθερης διέλευσης ήταν αιφνιδιαστική και αυθαίρετη.

Η αιτιολογία πως οι δημότες έχουν επαρκές και ασφαλές παράπλευρο οδικό δίκτυο εκτός της εθνικής οδού για τις κινήσεις τους εντός του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου δεν ισχύσει αφού τέτοιο οδικό δίκτυο δεν υπάρχει.

Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έδωσε άμεσα λύση – ενημέρωσα και συζήτησα το θέμα με τον υφυπουργό κ. Ι. Μαγκριώτη - και σταμάτησε αυτή η αυθαίρετη είσπραξη διοδίων από τους δημότες του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου. Έτσι θα συνεχίσουν να έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Θα πρέπει όμως να επισημανθεί η αυθαίρετη και χωρίς καμιά έγκριση και συνεννόηση ενέργεια της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε.» η οποία για να αποτραπεί χρειάστηκε την άμεση κινητοποίηση του αρμόδιου υπουργείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου