Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ Σ ΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΥΖΟΥ;;;

Μετά από λάθος χειρισμούς της ΝΕΑΣ διοίκησης της ΝΟΔΕ Πιερίας και ειδικά του Προέδρου Μόσχου Γιαλένιου, φτάσαμε να έχουμε την βαρύγδουπη απόσυρση της υποψηφιότητας για …υποψηφιότητα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ως Δήμαρχος του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.
Πικραμένος κατήγγειλε τους πρώην συναδέλφους του Γιώργο Κωνσταντόπουλο και Αντώνη Καρπούζα καθώς και τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου για …ανάποδες πολιτικές συμπεριφορές και ο νοών, ότι κατάλαβε κατάλαβε…
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΠ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
Ο Πρώην εν τέλει υποψήφιος Δήμαρχος κατηγόρησε ευθέως και με ονοματεπώνυμο τους τρεις γαλάζιους Πολιτικούς, εξήρε όμως την συμπεριφορά του νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμου, αλλά και του πολιτευτή Στέργιου Τόκα. Κι αυτό μάλλον σηματοδοτεί την συνέχεια του κόμματος στην Πιερία, μακριά από τα σχέδια του ισχυρού (όπως ο ίδιος πιστεύει) Άνδρα της ΝΟΔΕ Πιερίας!!!
pigi...pieria-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου