Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 7.00μ.μ. ΣΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ (ΠΛΑΤΑΝΙ)

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Ε.Ε., ΔΝΤ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Με αφορμή την κρίση του καπιταλισμού, η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η ΤΡΟΙΚΑ μας κήρυξαν ανελέητο πόλεμο χωρίς τέλος. Για να καταργήσουν κάθε εργατικό δικαίωμα, να μειώσουν μισθούς, να πετσοκόψουν δικαιώματα, να υπονομεύσουν την ασφάλιση και σύνταξη, να ξεπουλήσουν υγεία παιδεία πρόνοια.

Κάνουν τους τόπους δουλειάς αληθινά κάτεργα όπου ο εργοδότης αποφασίζει πότε δουλεύεις, πόσες ώρες και σε πληρώνει όσο θέλει και άμα θέλει.

Η κατάργηση των συμβάσεων, η μείωση μισθών, μειώνει και την αποζημίωση.

Διευκολύνει αντί να αποτρέπει την απόλυση.

Λένε ψέματα. Τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται για να σωθεί η Ελλάδα. Ήταν όλα προαποφασισμένα και προσχεδιασμένα από την Ε.Ε. και τα κόμματα του κεφαλαίου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ίδια μέτρα παίρνονται σε όλη την Ευρώπη. Γίνονται για τα κέρδη του κεφαλαίου, για να γίνει η εργατική δύναμη ακόμη πιο φθηνή και εκμεταλλεύσιμη.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, Ε.Ε., ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου