Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! «ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ» – ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
collage1
Την είσοδο σε δημοσιογράφο απαγόρευσαν την Πέμπτη το βράδυ σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης.
Ένας άνδρας ανέφερε στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, «είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.
«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.
«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω», σημείωσε η δημοσιογράφος.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου